Volvo

Begagnade reservdelar

Ta hand om din långsiktiga verksamhet med ett kostnadseffektivt alternativ. Swecon demonterar och erbjuder begagnade Volvo reservdelar med garanti till din entreprenadmaskin, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

Om begagnade reservdelar

Sök delar på Blocket.se

 

Sök delar på Mascus.se

 

Begagnade reservdelar är inte bara ett kostnadseffektivt alternativ till nya delar, det är också en möjlighet att återanvända reservdelar som har bibehållit sin kvalitet men som helt enkelt har gått ur produktion. Våra kompetenta tekniker är välutbildade för att ta hand om varje unik reservdel, som identifieras av Volvos originalnummer. Varje reservdel kan spåras för att få information om till exempel pumptryck, körtimmar och ålder.

Letar du efter Sweconbutiken Parts Online? Läs mer om e-handeln.

Betydligt mindre miljöpåverkan

För att bli en starkare samarbetspartner för Volvo-maskiner i alla åldrar har vi startat upp en modern och miljöanpassad demonteringsanläggning i Eskilstuna. Genom att ta vara på det som redan är producerat, kan vi minska vår miljöpåverkan. Swecon har genomfört en miljöpåverkansanalys av en framaxel som demonterats på verkstaden i Torshälla och renoverats för återanvändning. Analysen har tredjepartsgranskats av IVL Svenska Miljöinstitutet och visade på att renoveringsprocessen bidrar till en betydligt mindre miljöpåverkan jämfört med nytillverkning av motsvarande reservdel.

Fördelar med begagnade Volvo-reservdelar från Swecon

Vi funktionskontrollerar allt som demonteras för att kunna avgöra kvalitet och ge kunden bästa möjliga garanti. Varje steg i vår demonteringsprocess är tydlig och görs med största noggrannhet. Våra kompetenta tekniker är väl utbildade att ta hand om varje unik reservdel, som identifieras med Volvos originalnummer.

Varje del kan spåras till demonteringsobjektet för att få fram viktig information som till exempel pumptryck, körtimmar, ålder m m.

En begagnad reservdel är inte bara ett kostnadseffektivt alternativ till nya Volvo originaldelar, det ger oss även en möjlighet att tillhandahålla reservdelar som gått ur produktion - allt hos din auktoriserade Volvo-återförsäljare Swecon!

Här är fördelarna med begagnade Volvo-reservdelar från Swecon:

Vi söker löpande maskiner för demontering! 
Har du en eller flera Volvo-maskiner som du vill sälja? Vi tar emot såväl trasiga som fungerande maskiner. Kontakta Mats Andersson (010-556 02 52) eller din lokala anläggning för mer information.

Begagnade reservdelar – kretskort till Volvo EW160

Swecon har nu kretskort som passar till Volvo EW160 hjulgrävare (A-modellen) med artikelnummer VOE 14378967.

Detta kretskort har gått ur produktion och kan endast beställas via Swecon. Kontakta din Sweconanläggning för pris eller kontakta oss via vårt formulär på denna sida. (VOE14378967)

 

Ladda ner broschyr

Ladda ner och läs vår broschyr som presenterar vårt erbjudande av begagnade reservdelar till maskiner från Volvo Construction Equipment.

Ladda ner broschyr