Volvo

Fabriksrenoverade reservdelar

Ge din maskin nytt liv med fabriksrenoverade Volvo-komponenter och ersättningstjänster.

Om fabriksrenoverade reservdelar

Bygg in hög kvalitet i dina Volvo-maskiner till överkomliga priser genom att använda vårt omfattande utbud av högkvalitativa, fabriksrenoverade bytesdelar från Volvos fabriksrenovering. Att ge nytt liv till gamla komponenter bidrar till ett mer hållbart sätt att arbeta, samtidigt som du bibehåller kvalitet och säkerhet.

Var säker på att Volvos fabriksrenoverade reservdelar erbjuder samma kvalitet och hållbarhet som nya Volvokomponenter – bara till ett lägre pris.

Välj mellan ett stort urval av reservdelar inklusive motorer, turboaggregat, slutväxlar, radiatorer och hydraulpumpar.

Kontakta oss för rådgivning.

 

Så här funkar det

Fabriksrenoverade komponenter

Välj bland ett stort urval av renoverade delar inklusive motorer, turboladdare, slutväxlar, radiatorer och hydraulpumpar, så tar vi hand om dina gamla komponenter genom att ge dem ett nytt liv.

Fabriksrenovering för äldre maskiner

Har du en maskin som är äldre än tio år? Dra nytta av Volvo CE: s breda utbud av noggrant renoverade, rengjorda och kvalitetstestade komponenter.

Komponentutbyte

Underhåll en högkvalitativ Volvo-maskin samtidigt som du hjälper miljön genom att ge gamla komponenter nytt liv. Dieselpartikelfilter är de vanligaste komponenterna som täcks av vårt komponentbyteprogram. Täppta filter kan ersättas med ett fabriksrenoverat Volvo-filter som har testats grundligt för att garantera minst 95 % av kapaciteten hos ett helt nytt filter – till en bråkdel av kostnaden.

Garanti för fabriksrenoverade delar

Du får två års garanti på reservdelar från fabriken till din anläggningsmaskin när du köper via Swecon.

Läs mer om villkor för garantin på reservdelar