Tjänster

Compact Assist

Lås upp maskinens fulla potential med Compact Assist, Volvos intelligenta kompakteringssystem för jord- och asfaltvältar.

Insikter i realtid om din arbetsplats

Intelligent Kompaktering ger realtidsinformation om din arbetsplats genom kartläggning av temperatur, densitetsberäkningar och med passeringskartläggningar för asfaltkompaktering samt med passerings- och kompakteringskartläggning för jordkompaktering. Få enkel tillgång till tydlig och detaljerad data och eliminera eventuell destruktiv överkomprimering, samtidigt som du använder den bästa pekskärmen på marknaden. Du kan också mäta och hålla koll på densitetsvärden med Volvos banbrytande Density Direct-funktion.

Volvo Co-Pilot är en toppmodern pekskärmsplatta som driver alla Volvo Assist-plattformar med hjälp av inbyggd maskindata och högprecisionssensorer för att enkelt slutföra uppgifter på kortare tid. Föraren kan enkelt och intuitivt sätta upp projekt med några få tryck genom att välja vilka jobbparametrar som ska användas.


Funktioner

Uppnå maximal effektivitet

Med Compact Assist kan du uppnå mer konsekvent packning av hög kvalitet. Nyckeln till välpackade ytor är jämn täckning. Ett intelligent komprimeringssystem ger under arbetet direkt information med hjälp av passeringskartläggning, temperaturövervakning och CMV-mappning (Compaction Measurement Value), så att föraren kan eliminera risken att slösa tid för att packa för mycket, undvika skador, och samtidigt spara tid och pengar.

Fingertoppslätt kontroll

Med hjälp av ett enkelt och lättanvänt gränssnitt kan du använda Volvo Co-Pilot 10 tums-skärmen för att få en av de största och tydligaste bilderna av din arbetsplats. Tryck, zooma och välj alternativ precis som som du gör på din egen pekplatta eller mobiltelefon.

Uppnå dina mål

Intelligent komprimering med Density Direct (endast för asfaltvältar) ger dig uppskattat densitetsvärde i realtid med en genomsnittlig tolerans på +/- 1,5 %. Denna patenterade process ger dig möjlighet att ta hänsyn till hela läggningsekipagets effekter genom kalibrering mot kärnor eller en asfaltsdensitetsmätare.

Få långvariga förbättringar

Få åtkomst till och exportera all operationsinformation enkelt med molnbaserad överföring, direkt från där du befinner dig. Kompatibel med VETA får du omfattande information om vältens prestanda utan behov av efterbehandling eller egenutvecklad programvara. Använd data för att identifiera områden som kan förbättras och skapa relevanta mål.

Volvo_Services_Compact_Assist_Asphalt.jpg

En lösning för varje behov

Få fler inbyggda funktioner än någon annanstans på marknaden med Compact Assist-paketen. Från en integrerad kompakteringsmätare, till den banbrytande Density Direct-funktion, så får du en intelligent kompakteringslösning för alla behov.