Leasing för skola

Swecon Anläggningsmaskiner kan erbjuda din skola maskiner för leasing oavsett typ eller storlek för en period om 3-5 år.

Olika modeller och storlekar

Swecon Anläggningsmaskiner kan erbjuda din skola maskiner för leasing oavsett typ eller storlek. Du kan få tillgång till kompaktgrävare, grävmaskiner, hjulgrävare eller hjullastare. Innebär att du kan leasa maskiner för en period om 3-5 år beroende på dina behov.

Ladda ner broschyr om Skolfokus


Maskiner för leasing

Här hittar du maskiner för leasing till skolor. Kontakta din lokala säljare om du undrar över något.

 • Minigrävare – Volvo EC60E

  En kompakt grävmaskin med en maskinvikt på 6 ton. Den digitala assistenten mySwecon ingår kostnadsfritt.

  Läs mer om Volvo EC60E

 • Bandgrävare – Volvo EC140E

  En bandgrävare med en maskinvikt på 15 ton. Den digitala assistenten mySwecon ingår och maskinen har grävsystemet Dig Assist som tillval.

  Läs mer om Volvo EC140E

 • Kompakt hjulgrävare – Volvo EW60E

  En kompakt hjulgrävare med en maskinvikt på 6 ton. Den digitala assistenten mySwecon ingår kostnadsfritt.

  Läs mer om Volvo EW60E

 • Hjulgrävare – Volvo EWR150E

  En hjulgrävare med en maskinvikt på 16 ton. Den digitala assistenten mySwecon ingår kostnadsfritt och maskinen har grävsystemet Dig Assist som tillval.

  Läs mer om Volvo EWR150E

 • Kompakthjullastare – Volvo L35G

  En kompakt hjullastare med en maskinvikt på 6 ton. Den digitala assistenten mySwecon ingår kostnadsfritt.

  Läs mer om Volvo L35G

 • Hjullastare Volvo L60H

  En hjullastare med en maskinvikt på 11 ton. Den digitala assistenten mySwecon ingår kostnadsfritt och maskinen har infosystemet Load Assist som tillval.

  Läs mer om Volvo L60H


Mer information

Dig assist grävsystem

Markplanering, ledningsschakter, släntning – eller att skapa komplexa, flerdimensionella markprofiler – har aldrig varit enklare, tack vare Volvo Construction Equipments maskinstyrningssystem Dig Assist för grävmaskiner.

Läs mer om Dig Assist

 

Dig Assist hos Hagströmska gymnasiet i Falun

Hagströmska skolan i Falun är den första gymnasieskolan i landet med Dig Assist grävsystem i undervisningen på anläggningsprogrammet. Inte bara det, de har nyss tecknat ett nytt leasingavtal med Swecon som innebär att eleverna har tillgång till tre nya Volvomaskiner.

Läs mer 

 

Load Assist

Optimera lastcyklerna med Load Assist, som drivs av Volvo Co-Pilot – den revolutionerande displayen i hytten. Få tillgång till en uppsättning smarta appar och öka effektiviteten i verksamheten.

Läs mer om Load Assist

 

mySwecon - din digitala assistent på jobbet

I mySwecon samlar vi alla de tjänster som du behöver – allt med stöd av de inbyggda systemen som finns i Volvos maskiner. Dessutom knyter vi ihop verktyget med Swecons alla system som levererar nödvändig information som förenklar din vardag - helt kostnadsfritt! 

Läs mer om mySwecon