Kampanj

25% rabatt på slitstål från Borox

Beställ nu och vi lämnar 25 % på väg-, skopstål, sparskär samt tillbehör från Borox.

Ta del av erbjudandet (PDF)

 

Kampanjen gäller 1 oktober 2023 - 31 januari 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter. Alla priser exkl. moms. Lokala avvikelser kan förekomma. Kontakta din Sweconanläggning för mer information om hela vårt sortiment.Exempel ur sortimentet

 • Kupad isrivare

  Vid svallis och hård kompakt snö behöver du BOROX® vassa tandade isrivarskär, som ger extremt god avverkning på nedisade vägbanor. Isrivarskäret finns i två utföranden av vass profil; kupade och plana med en tandlucka på 30 mm eller 16 mm, samt i plan profil med samma tandlucka.

 • Vinkelskär

  Den bockade änden skyddar såväl plogutrustningen som kantsten och ger en mjukare körning mot t.ex. refuger. För en enklare montering och hantering rekommenderar vi montageplattor med tillbehörssatser, 

 • Sparskär

  Borox erbjuder även kortare sparskär och segment, som monteras i sektioner och är vändbara. Därför kan skäret utnyttjas maximalt innan det behöver bytas ut. Segment är mindre bitar av skopan som används bland annat mellan tänderna.

 • Skärstål

  Som standard använder vi vårt högkvalitativa skandinaviska låglegerade BOROX® 500HB stål. Stålen levereras med blästrad och målad yta om så önskas.t.ex. dubbelfasning.

 • Isrivare (BX500)

  BOROX® BX500 är ett självvässande stål som hjälper dig att förbättra halkbekämpningen. Stålet lämnar efter bearbetning en sträv yta med räfflor som håller kvar salt och sand på ett effektivt sätt.