Kampanj

Paketpris på EC18E minigrävare

 

 

En kompakt helhetslösning

 

Prisvärt paket
Swecon fortsätter det uppskattade konceptet och satsar lite extra på minigrävaren Volvo EC18E (1,8 t) med en bra paketering till ett mycket attraktivt pris. Den kompakta grävarens konstruktion säkerställer bästa möjliga prestanda och sätter standarden i klassen för maskiner upp till två ton. En förbättrad design av maskinen ger dessutom bättre åtkomst för service och underhåll.

Om maskinen
Volvo EC18E har inbyggd säkerhet i form av en ROPS/TOPS/FOPS-certifierad och öppen hytt. Den stora ingången har ett väl synligt insteg, och den rymliga och överskådliga hytten är utformad för förarkomfort och produktivitet.

Minigrävaren är både smidig att lasta och transportera. Med en variabel undervagn som kan dras ihop till mindre än 1 m och skjutas ut till upp till 1,35 m, tillsammans med en maskinhöjd sänkt till mindre än 2,35 m, presterar kompaktgrävaren på topp vid arbete i trånga utrymmen.

Läs mer om Volvo EC18E

Startklart!
EC18E säljs tillsammans med det nya tiltfästet TCX från Steelwrist samt en skopsats med grävskopa, kabelskopa samt planerskopa. Lastad och klar levereras den på marknadens vassaste maskinsläp från Brenderup. Priset är 329 000:- (exkl. moms).

Kampanjen gäller fr o m 2022-03-22 och så långt lagret räcker.

 

Kontakta din Sweconsäljare

 

Ladda ner broschyr (Volvo EC18E)