eCarExpo 2023 i Stockholm

eCarExpo är ett fokuserat mässkoncept kring elektrifieringen av våra fordon. Mässan är också en mötes- och handelsplats för hela infrastrukturen bakom elektrifieringen.

Att bygga tusentals laddstationer för elbilar är fantastiskt – det är vi alla överens om. Men det kan bli ännu bättre. För närvarande byggs i princip varenda en med dieseldrivna anläggningsmaskiner med förbränningsmotorer. Varför inte bygga dem med eldrivna maskiner? 

Swecon och Volvo Construction Equipment kommer på mässan att visa upp en maskin ur marknadens bredaste sortiment av eldrivna kompaktmaskiner. Just nu kan vi även erbjuda ett förmånligt leasingupplägg för Volvo L25 Electric från Volvo Financial Services med stöd av den statliga Klimatpremien. 

Kom och diskutera Volvos tysta och utsläppsfria maskiner och förmånlig finansiering i Swecons monter! 


Bild: Volvo CE:s och Swecons monter på eCarExpo 2022


Vad är eCarExpo?

  • Det är en mötesplats som omfamnar både den elektrifierade bilen och alla tänkbara tre- och tvåhjuliga elfordon som poppar upp med omställningen till eldrivet.
  • Det är en mötes- och handelsplats för hela infrastrukturen bakom elektrifieringen, för techindustrin som förser fordonen med laddning och energiföretagen som ser till att vi får elkraft från alla olika källor.
  • Det är en interaktiv mässa som ger besökarna möjlighet att provköra en rad av marknadens eldrivna bilmodeller på plats, med laddområde inomhus och i Friends Arena även hela provkörningsbanan under tak – tillsammans med Genévesalongen den enda bilmässa om erbjuder samma möjligheter.
  • Det är en handelsplats där bilar köps och kontrakt tecknas i rasande fart – möjligheten att jämföra de nya produkterna på ett ställe blir avgörande för konsumenten som kan göra affären på plats och ta del av specialerbjudanden.
  • Antalet utställare och besökare har tredubblats sedan starten 2016, och nådde 2022 i Stockholm över 100 utställare respektive 13 545 besökare.

    Läs mer om eCarExpo i Stockholm


Relaterad information