Gooh! Lasagnette Bolognese lagar vi extra krämig. Vi använder en smakrik parmesan i såsen och generöst med riven mozzarella på toppen. Ihop med svensk pasta, bolognese på kalvfond och polpa bjuder rätten på en djup smak.
Tillagning:
Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.
-
Kokt pasta 35% (vatten, mjöl av durumvete*), krossade tomater, nötfärs* 13%, grädde*, mozzarellaost 9%, lök, kalvfond (vatten, salt, nötköttextrakt, tomatpulver, arom, kalvbuljong), tomatpuré, parmesanost, vitlök, modifierad vetestärkelse, basilika, salt (jod), svartpeppar, oregano.
*URSPRUNG SVERIGE
Sammansättningen av ingredienser på produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
-
Värde Per 100 g Per portion (400 g) Energi
765 kj/183 kcal 3061 kj/732 kcal Kolhydrater 16 g 63 g – varar sockerarter 2,4 g 9,6 g Fett 9,0 g 36 g – varav mättat fett 5,4 g 22 g Fiber 1,2 g 4,8 g Protein 9,0 g 36 g Salt 0,94 g 3,8 g