En uppskattad vegetarisk rätt. Tomater kokas med selleri, morötter och basilika och får en perfekt brytning av den krämiga mozzarellan. Servera gärna med en frisk sallad!
Tillagning:
Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.
-
Krossad tomat 39%, kokt pasta 36% (mjöl av durumvete), mozzarellaost 11% (mjölk, potatisstärkelse, salt, mjölksyra, ystenzym (mikrobiellt)), lök, vatten, olivolja, morot, tomatpuré, salt (jod), socker, blekselleri, basilika 0,25%, vitlök.
Kan innehålla spår av soja.
Sammansättningen av ingredienser i produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
-
Näringsvärde Per 100 g Per portion (400 g) Energi
572 kj/137 kcal 2288 kJ / 547 kcal
Kolhydrater 16 g
64 g
– varar sockerarter 3,2 g
13 g
Fett 5,2 g
21 g
– varav mättat fett 2,0 g
8,0 g
Fiber 1,1 g
4,4 g
Protein 5,9 g
24 g
Salt 1,1 g
4,4 g