Vår tortelloni är gjord på pasta av durumvete. Pastaknytena är fyllda med rikligt med ricottaost och spenat. Vi låter vår tortelloni koka i en klassisk italiensk tomatsås gjord på bland annat basilika och selleri. För extra krämighet har vi i en skvätt grädde också.
Tillagning:
Rätten värms enkelt 3 minuter (max 4 min) i mikro eller piper när den är klar. Du kan också värma den i kokande vatten i 10 minuter. Stick ej hål på plasten.
-
Krossad tomat 31%, tortelloni 25% (mjöl av durumvete, ricottaost 33%, ägg, vatten, spenat 5%, ströbröd (vete), salt, vitpeppar, muskot), vatten, grädde, lök, olivolja, morot, salt (jod), tomatpuré, blekselleri, socker, basilika, modifierad vetestärkelse, vitlök, vitpeppar.
Sammansättningen av ingredienser i produkten kan ändras. Det är därför viktigt att alltid läsa vad som står i innehållsförteckningen på förpackningen. Mycket allergiska personer bör vara noggranna med att kontrollera vilka allergener som ingår. De är markerade med fet stil i förpackningens innehållsförteckning.
-
Näringsvärde Per 100 g Per portion (370 g) Energi
630 kj/151 kcal 2331 kj/557 kcal Kolhydrater 12 g 43 g – varar sockerarter 3,1 g 10 g Fett 10 g 37 g – varav mättat fett 5,4 g 20 g Fiber 0,8 g 2,9 g Protein 3,4 g 13 g Salt 1,1 g 4,2 g