Swecon och Volvo på eComExpo 2023

På land, i luften och till havs. Stort, smått eller mitt i mellan. Eldrift, väte, biobränslen. Här pratar vi om allt från eldrivna fordon och maskiner till långtradare med bränsleceller. Mässan bjuder dessutom på 38 spännande live-seminarier om hållbara transporter. Helt utan kostnad för dig som besökare!

Volvo Lastvagnar tillsammans med Swecon och Volvo Construction Equipment kommer att visa upp både eldrivna lastbilar såväl som marknadens bredaste sortiment av eldrivna kompaktmaskiner. På mässans demoområde kommer du även att kunna testa utvalda produkter ur Volvos elektrifierade sortiment; nyheten Volvo EC230 Electric bandgrävare, L25 Electric hjullastare, ECR25 Electric minigrävare och en FH Electric lastbil.

Transporter till demoområdet Test Track 1 avgår framför entrén till mässan på Scandinavian XPO i Arlandastad, Stockholm.

I Volvos monter i mässhallen på eComExpo visas:


På utomhusområdet på TestTrack 1, erbjuder vi följande maskiner för provkörning*:

* med reservation för ändringar


Just nu kan vi även erbjuda ett förmånligt leasingupplägg för Volvo L25 Electric och ett lika bra upplägg på en paketlösning med för EC18 Electric i samarbete med Volvo Financial Services och med stöd av den statliga Klimatpremien.

Volvo FE eldriven lastbil och Volvo L25 Electric

Kom och diskutera Volvos tysta och utsläppsfria lastbilar och maskiner och förmånlig finansiering i Volvos monter på eComExpo på Scandinavian XPO i Arlandastad!

Se seminarieprogrammet på eComExpo
Missa inte Tora Leifland, Head of Responsible Business på Volvo CE, den 27 september kl. 13.00: "Så skapas utsläppsfria och tysta arbetsplatser" 

Öppettider:
Onsdag 27 september: 08.30–17.00
Torsdag 28 september: 08:30–17:00

Biljetter:
Ladda ner din fribiljett till eComExpo


Relaterad information

Kontakt