Utvecklas med oss

Välj bland en rad möjligheter där du kan utvecklas – både som person och inom ditt yrke.

Få utbildning med hög kvalitet

Du får möjlighet att förbättra dina färdigheter och förmågor genom utbildningar på Volvos utbildningscenter och internt på Swecon.

Skaffa dig internationell erfarenhet

Vill du utforska hur man arbetar i en ny kultur eller ett nytt land? Ta chansen att ta dig an en arbetsuppgift vid en av Swecons internationella anläggningar och utveckla dina färdigheter, samtidigt som du får minnesvärda upplevelser.

Vi investerar i dig som servicetekniker

Arbeta i fält med underhåll och reparationer av toppmoderna maskiner i nära samarbete med våra kunder. Våra servicetekniker är ambassadörer för varumärket Swecon. Som expertrepresentant kommer du att träffa kunder och se till att de får förstklassig service varje dag.

Du får stöd i att utveckla dina tekniska kompetenser genom en mängd olika utbildningsprogram och utbildningsaktiviteter i arbetet. Varje dag ger dig en möjlighet att utvecklas och breddar dina kompetenser både som person och i arbetet.

Vi investerar i dig som ledare

Som ledare ser vi det som vårt ansvar att du får rätt information och stöd. Som en del av Swecon vill vi att du bygger upp din karriär från grunden. Vi nominerar kandidater för att delta i Lantmännens gemensamma utbildningsprogram.

Praktisk erfarenhet är nyckeln till att bli en bra ledare. För att finslipa din ledarskapsförmåga ytterligare erbjuder vi olika utbildningsprogram både för våra högre ledare och våra talanger. Utvecklas med och hos oss.

Utveckla dina färdigheter

Mellanchefer kan deltaga i vårt omfattande 13-månadersprogram inom områden som strategi, resultatorienterat ledarskap och dynamisk förändring.

På Swecon finns det utrymme för ledare att utvecklas.

Accelerera din karriär

För dig som ledare på högre nivå ger vårt chefsutvecklingsprogram en 18-månaders utvecklingsresa.

Få exklusiv tillgång till och stöd från en extern chefscoach som hjälper dig att förbättra din förmåga att fatta beslut när du möter utmaningar i en komplex miljö.

Utveckling av specifik kompetens

Baserat på dina och Swecons behov får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom specifika områden, såsom lean management, säkerhet, presentationsförmåga och mycket mer.