Förändringen börjar här

Världen förväntar sig att vi pratar mindre och gör mer.

Det börjar med oss

Det är lätt att prata om vikten av förändring. Men världen behöver inte fler ord. Den behöver handling.Världen är beroende av att vår bransch bidrar med tillväxt samtidigt som vi minskar vårt klimatavtryck. Den är beroende av att vi konstruerar byggnader och infrastruktur för människor överallt. Den är beroende av att vi arbetar tillsammans för att bygga världen vi vill leva i.

Världen förväntar sig att vi pratar mindre och gör mer. Därför visar vi vägen med:

 • Eldrivna maskiner som för vår bransch framåt
 • Tjänster som bidrar till att våra kunder får ut mer av sina företag
 • Innovationer som förändrar sättet vi arbetar på

Förändringen börjar här – följ med oss!

Initiativ

Hållbar motorsport

Swecon är officiell partner till Construction Equipment Dealer Team i en satsning på eldriven rallycross i FIA World Rallycross Championship. Volvo Construction Equipment är dessutom mästerskapets officiella partner för banbyggande och officiell leverantör av entreprenadmaskiner. Genom dessa partnerskap hoppas vi inspirera till förändring och skynda på övergången till en mer hållbar framtid med mer mångfald.


Förändringen börjar med handling

 • Förändringen börjar med cirkularitet

  Volvo CE tror att det är bra både för deras kunder och för planeten att förlänga livslängden på maskinerna, Se hur dem kan få dina Volvo-maskiner att hålla i ännu en generation – medan vi är rädda om miljön genom Volvo Reman, Volvos certifierade renoveringar och Volvo Approved Used Equipment.

  Läs mer 

 • Förändringen börjar med människor

  Volvo CE vill bygga en bättre värld. För att lyckas är vi beroende av människor med olika perspektiv. När dem hörde att många flickor ger upp sina ingenjörsdrömmar vid en ung ålder bestämde dem sig för att inspirera och uppmuntra dem.

  Läs mer

 • Förändringen börjar med elektromobilitet

  Vi lever i en värld där hållbarhetskrav ökar för varje minut. Elektromobilitet är viktig när du vill kunna konkurrera. På Swecon har vi ett brett sortiment med eldrivna maskiner, som kan driva ditt företag framåt.

  Läs mer

   

 • Förändringen börjar med C02-reducering

  Om du menar allvar med att minska koldioxidutsläppen har vi lösningar som kan göra verklig skillnad. Genom att arbeta tillsammans kan vi analysera sättet du arbetar på, sätta upp mål och hålla dig på rätt väg. 

  Läs mer


Kundberättelser

 • Förändringen börjar med Jennifer Milikowsky

  Jennifer Milikowsky från Walden Hill Farms tar klivet från ord till handling genom att införa hållbarhet i varje aspekt av livet. Låt oss ta en tur till New England, USA, och få en inspirerande insikt i hur en eldriven entreprenadmaskin kan bana vägen till en bättre.

  Läs mer 

   

 • Förändringen börjar med Godson och Hedvig

  Möt studenterna Godson Osele och Hedvig Ernst. Under Volvo CE:s mentorskap samarbetade deras team mellan kontinenterna i ett försök att bygga laddningslösningar för elmaskiner på avlägsna platser utanför elnätet. Och deras resa mot en hållbar framtid är fylld av spänning!

  Läs mer

 • Förändringen börjar med Stena Recycling

  Den Volvo ECR25 Electric som används vid Stena Recyclings anläggning i Sverige har arbetat nästan oavbrutet i mer än 3 000 timmar. Följ med Stena Recyclings inköpschef Marika Björnum när hon förklarar varför det är bra för både företag och miljö att byta till elmaskiner.

  Läs mer