pressrelease

Maskinsnack.se - ny interaktiv mötesplats för Volvointresserade

11 jun 2009

Under Swecondagarna den 12-13 juni i Eskilstuna lanserar vi inte bara nya produkter och tjänster från Swecon och Volvo Construction Equipment. Nu sjösätts även sajten Maskinsnack.se, ett forum där Volvointresserade bland annat kan diskutera Volvos anläggningsmaskiner, redskap och tillbehör och utrustningar.

Maskinsnack.se ska fungera som en interaktiv mötesplats där man kan lära av varandra, ställa frågor, ge tips och råd, knyta kontakter, ge feedback till Swecon samt få tillgång till senaste nytt om Volvo anläggningsmaskiner.

- Webbplatsen ger oss en möjlighet att lyssna på våra kunders önskemål om förbättringar av våra produkter och tjänster, men även möjlighet att ta till oss av kritik, positiv som negativ. Det är ytterligare ett sätt att komma närmare användarna och vi kan snabbare agera på förändringar ute på marknaden. På så sätt kan vi bli ännu mer kundfokuserade i vårt arbete, säger Fredrik Rigö, projektledare för Maskinsnack.se och ansvarig för Swecons marknadskommunikation.

Sajten är givetvis öppen för alla och Swecon uppmuntrar alla som är intresserade av Volvos anläggningsmaskiner att delta i diskussionerna. Användarna i forumet kan även fungera som bollplank vid framtida lanseringar av nya produkter från Swecon och Volvo. Dessutom får de speciella inbjudningar till Swecons aktiviteter runt om i landet.

- Här är chansen stor att du kan möta kollegor som delar dina funderingar - och att ni kan dra nytta av varandras erfarenheter på ett smidigt och trevligt sätt. Allt du behöver göra är att gå in på www.maskinsnack.se och registrera dig. Sedan har du tillgång till Sveriges mest välinformerade sajt om Volvo anläggningsmaskiner, avslutar Fredrik Rigö.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Rigö
Chef Marknadskommunikation
Tel: 016-42 95 22
E-mail: fredrik.rigo swecon.com
http://www.swecon.se


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462