pressrelease

Begagnade Volvo reservdelar till entreprenadmaskiner via laga.se

27 nov 2015

Nu blir Swecons begagnade reservdelar tillgängliga dygnet runt, via e-handelsplattformen laga.se. Tack vare att Swecon går in som delägare i laga.se kommer det, förutom begagnade bildelar, även gå att få tag på begagnade reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner.

– Alla kommer åt laga.se och det här blir ett enkelt sätt för kunden att när som helst på dygnet leta efter den reservdel han eller hon behöver. Det blir lätt att se vad vi har på lager, förklarar Jan Kihlstenius, chef för begagnade reservdelar hos Swecon.

Lanseringen av begagnade reservdelar på laga.se följer etableringen av Swecons 3 000 kvadratmeter stora demonteringsanläggning i Eskilstuna. Anläggningen har kapacitet att demontera cirka 80 maskiner om året. 

Maskinerna som demonteras funktionskontrolleras för att kunna avgöra kvalitet och ge kunden bästa möjliga garanti. Samtliga artiklar som demonterats läggs in i ett system och blir därefter synliga på laga.se med bild och Volvos originalnummer. 

Det nya sortimentet innebär att Swecon nu kan erbjuda tre olika prisnivåer på Volvo reservdelar till anläggningsmaskiner; nya, fabriksrenoverade och begagnade.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462