Tjänster

Reparationer & underhåll

Undvik oförutsedda reparationskostnader och skydda ditt företags kassaflöde genom att utnyttja vårt utbud av reparationsalternativ.

 • Auktoriserad återförsäljare

  Skaffa garanterat hållbara komponenter av hög kvalitet från pålitliga tillverkare.

 • Kvalitetskomponenter

  Välj bland de bästa säkerhetskritiska komponenterna som alltid finns tillgängliga. Oavsett om det är nytt eller begagnat så kan du vara säker på att du får högsta kvalitet.

 • Oslagbar täckning

  Håll igång din verksamhet med tillförsikt och dra nytta av Swecons rikstäckande nätverk för att hjälpa dig att hålla din maskin igång.

 • Kvalificerade tekniker

  Underhåll din maskin med utbildade servicetekniker med erfarenhet av anläggningsmaskiner och problemlösning i krävande miljöer.

Maskinreparationer & service

Undvik oförutsedda reparationskostnader, skydda ditt företags kassaflöde och håll igång din maskin med en rad reparations- och servicealternativ. Minimera driftstopp så att din maskin kan prestera till sin högsta potential – Swecons skickliga servicetekniker finns alltid i närheten.

Med de senaste diagnostisk- och serviceverktygen som stöds av Volvo kan du vara säker på att Swecon kommer att stödja ditt företag på bästa sätt. Genom Swecon får du nödvändig säkerhet för leverans av reservdelar vid service, reparation och underhåll, och du får högsta kvalitet oavsett om det är nytt eller begagnat.Underhåll

Med rätt underhåll kan du fokusera på ditt företag och vara säker på att Swecon håller dina maskiner i toppskick. Tillsammans med dig planerar vi underhållsprogrammet kring ditt företag, allt för att störa din verksamhet så lite som möjligt.

Vi kommer att hålla ett öga på kommande underhåll och inspektioner medan du fokuserar på din affärsverksamhet.


Serviceavtal

Swecon förstår att alla våra kunder har olika behov, och vi erbjuder en mängd olika kundsupportavtal för att stödja din verksamhet. I samråd med oss kan du hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Läs mer om våra serviceavtal


Garanti

Här laddar du ner Swecons garantivillkor för servicemarknaden.

PDF