Stockholm Smart City Conference & Expo

Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och stadsutvecklingens alla nya möjligheter. Få energi, känn pulsen samt var med i händelsernas centrum kring framtidens städer. På Stockholm Smart City Conference & Expo skriver vi historia tillsammans – här skapar, utvecklar och utformar vi framtidens städer och urbana innovation.

När städerna blir hem för en ökande andel av världens befolkning måste vi ta ansvar för bevarandet av vår stadsmiljö. Samtidigt måste det finnas utrymme för allt fler människor av verka och leva i urbana städer. Hur kan städer skapa och omdefiniera sin miljö för att bekämpa klimatförändringarna samtidigt som de möter medborgarnas behov av ett bättre liv? Ett av svaren ligger i att bygga städer med utsläppsfria eldrivna anläggningsmaskiner. Det är Swecon på mässan för att berätta mer om.

Här träffar du Swecons specialister på elektromobilitet och får höra mer om hur Volvos och Swecons produkter och tjänster kan bidra till den spännande förändring som pågår i samhället - och hur vi tillsammans bygger den värld vi vill leva i med hjälp av eldrivna maskiner. I vår monter kan du som besökare bekanta dig med Volvo EC18 Electric, vårt senaste tillskott i familjen av eldrivna och utsläppsfria kompakta grävmaskiner.

Swecon finns i monter C:20 på Kistamässan under Stockholm Smart City Conference & Expo.

Boka din fribiljett via länken ovan!

Öppettider 

3 maj kl. 09.00-17.00
4 maj kl. 09.00-16.00

Läs mer om mässan här!