news

Swecon visar unik bredd på Load Up North den 1-3 september

17 aug 2016

Swecon Anläggningsmaskiner har deltagit som utställare varje år sedan branschmässan Load Up North startade 2013. Även i år visar Swecon upp produkter från Volvo Construction Equipment (Volvo CE). Förväntningarna på mässan i Skellefteå/Fällfors den 1-3 september är stora.

- Vi tycker det är bra med en mässa i norr. Vi kommer närmare kunderna. Den riktar sig till våra kunder och förare som vi verkligen vill träffa och vi får möjligheten att göra det på Load Up North, säger Marie Stenlund, ansvarig för events och utställningar hos Swecon.

Swecon kommer att visa upp ett antal av de nyheter som visats på tidigare mässor i år, som Bauma i april och Svenska Maskinmässan i juni. Allt blandat med volymprodukter relevanta för den norra regionen. 

Främst kommer nya 6-tons hjulgrävaren Volvo EW60E och en 15-tons hjulgrävare med branschens kortaste svängradie, Volvo EWR150E, att dra blickarna till sig. Den av Swecon specialutrustade Volvo L35G som visas på mässan bör även vara högintressant för de som jobbar med fastighetsskötsel och snöröjning när vi nu närmar oss vintern. Besökarna kan även räkna med att en ny version av den etablerade hjullastaren och storsäljaren Volvo L60H kommer att premiärvisas - en modell som passar in i flera olika marknadssegment. Utöver det ett även antal tyngre hjullastare och grävmaskiner ur det redan lanserade modellprogrammet med Steg IV-motorer från Volvo CE.

Men det är inte bara på maskinsidan som spännande nyheter presenteras, Volvo CE:s nya och nu utökade sortiment av redskap till både hjullastare och grävmaskiner kommer även att få en plats i montern. Lägg till det satsningen på utbildning och service som gör att Swecons Volvokunder kan få ännu större lönsamhet i sin verksamhet. Sammantaget visar Swecon upp ett unikt erbjudande för entreprenadkunder, inte bara i norra regionen, utan över hela landet.

- Det är otroligt roligt att våra kunder följer med oss till Västerbotten, att Swecon väljer att delta i år igen har stor betydelse för oss då de är en av branschens tyngsta aktörer. Det stärker oss vår målsättning att skapa Sveriges intressantaste mötesplats för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering ovan jord, säger Bo Standström projektledare för mässan.

Swecon besöker du i monter U1010 på Load Up North i Fällfors utanför Skellefteå.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462