pressrelease

Swecon inbjuder pressen till Swecondagarna 12-13 juni

25 maj 2009

Den 12-13 juni 2009 är det dags för en gammal fin tradition på Volvo Customer Center i Eskilstuna. Förra året visades en hel del nyheter från Volvo. Den i särklass största nyheten var L220F Hybrid - den el-dieseldrivna hjullastaren. Självklart finns den på plats även i år. (30/5: utgår på grund av engagemang vid Volvo Ocean Race)

I år har du möjlighet att bekanta dig med Volvos anläggningsmaskiner än en gång. Vi har ett 40-tal maskiner på plats och det finns möjlighet att diskutera med våra produktspecialister. Swecondagarna blir också officiell lansering av vårt nya utbildningsprogram i ecodriving: Volvo Eco Operator. En annan stor nyhet för de svenska kundern är hjullastarna Volvo L45F och L50F som börjar säljas senare i år. Vi har även flera intressanta nyheter i grävmaskinsprogrammet.

Det finns förutom demofältet även möjlighet att testa sina kunskaper i tre simulatorer helt riskfritt för både förare och publik oavsett körstil. Våra dumper, hjullastare och grävmaskinsimulatorer finner du i vårt Eco-område inne i maskinhallen. Där finner vi även Volvo L220F Hybrid. (30/5: utgår på grund av engagemang vid Volvo Ocean Race)

Representanter från pressen som vill träffa utvald Swecon alternativt Volvopersonal, vänligen anmäl detta till mig så fort ni kan så att jag kan tillgodose era behov. Vi kommer inte att anordna något officiellt pressmöte under dagarna.

Avsluta gärna med en hamburgare direkt från Swecongrillen på fältet!

All information om eventet finns på www.swecon.se/swecondagarna 

Välkommen!


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462