No Image
pressrelease

Swecon satsar stort på MaskinExpo 2010!

04 dec 2009

Swecon kommer tillbaka till MaskinExpo 2010.
Och Volvos gula maskiner lär synas. Swecon har bokat den hittills största montern på 3 500 kvadratmeter.
– Trots att marknaden fortfarande är kärv, är det viktigt att träffa våra kunder och informera om nyheter som de kan ha nytta av, som vår satsning på Eco Operator, säger Christer Söderberg, marknadschef på Swecon.

Förra årets snabba konjunkturnedgång gjorde att Swecon valde att avstå från MaskinExpo 2009.

– MaskinExpo är ingen självklarhet varje år. Förra året avstod vi och prioriterade lokala kundaktiviteter samt vårt eget event Swecondagarna. I år passar MaskinExpo bättre. Det viktiga är att träffa kunderna så mycket som möjligt. Det gäller lika mycket i svåra tider som i goda tider, säger Christer Söderberg.

MaskinExpo är Nordens största maskinmässa och hålls på Barkaby flygfält den 27-29 maj. Hittills har närmare 350 utställare anmält sig och Swecon har bokat den största ytan, 3 500 kvadratmeter med ordentlig plats för provkörning av olika maskiner.

– Vi prioriterar alltid stora och bra utrymmen med plats för provkörning och möjligheter att träffa våra kunder under trivsamma former, säger Christer Söderberg.

I Swecons monter kommer det bland annat att finnas information om Eco Operator, Swecons utbildningssatsning för en mer ekonomisk och ekologisk körteknik.

– På maskinsidan tror jag att nya L50F, som börjar levereras till kund i slutet av 2009, fortfarande kommer att ha ett nyhetsintresse, säger Christer Söderberg.

För mer information, kontakta Swecons marknadschef Christer Söderberg på telefon 070-311 42 36


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462