pressrelease

​​Rekordförsäljning för Swecon med över 1 000 Volvomaskiner sålda under 2015

18 jan 2016

Swecon Anläggningsmaskiner svarade för rekordförsäljning under förra året. Det är första gången som Swecon under sin 17-åriga historia har sålt över 1 000 nya maskiner under ett och samma år. Försäljningen är en ökning med 17 procent från föregående år.

Med nya Steg IV-maskiner genom i stort sett hela Volvos starka produktprogram, nådde Swecon sin bästa försäljningsnotering någonsin under 2015. Utöver nymaskinsförsäljningen har det även sålts närmare 650 begagnade maskiner. Och det ser inte ut att mattas av under 2016. Med stora nyheter och maskiner i helt nya viktklasser, så räknar Swecon med att hitta ännu fler nöjda kunder under året.

– Vi är mycket nöjda med året som gått. Det är inte bara våra existerande kunder som investerat i nya och vidareutvecklade maskiner från Volvo, utan många nya kunder har också upptäckt det heltäckande utbud av produkter och tjänster vi kan erbjuda, säger Magnus Halvarsson, marknadschef på Swecon.

De stora nyheterna kommer under våren och kommer att visas på den stora internationella branschmässan Bauma i München den 11-17 april. Därefter kan de svenska kunderna uppleva samma nyheter under Svenska Maskinmässan på Solvalla i Stockholm den 2-4 juni.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462