pressrelease

Classic reservdelar – Swecon breddar sortimentet till äldre Volvo entreprenadmaskiner

25 okt 2018

Classic erbjudandet gäller original reservdelar till Volvo entreprenadmaskiner från årsmodell 2012 och äldre. Volvos originaldelar ger ökad trygghet och köparen vet att reservdelen passar maskinen perfekt. Bara med Volvo originaldelar kan våra kunder lita på att Volvos välkända kvalitet och tillförlitlighet bibehålls i maskinen. Classic reservdelar är mycket prisvärda och två års reservdelsgaranti ingår.

– Jag hoppas ägare till äldre Volvomaskiner uppskattar vår satsning på Classic reservdelar i Sverige. Classic är Volvo originaldelar med två års garanti som ingår direkt vid köpet. Att använda reservdelar från Classic-sortimentet gör att äldre maskiner kan fortsätta att prestera det maskinen är byggd för även högre upp i timantalen. Dessutom med garantier som ger kunden ökad trygghet, säger Martin Nyrén, Produktägare på Swecon Anläggningsmaskiner.

Ägare till Volvo entreprenadmaskiner har tillgång till Swecons reservdelssäljare på samtliga 21 anläggningar runt om i Sverige. Reservdelssäljarna är experter på att hitta rätt reservdelslösningar till Volvo hjullastare, dumprar, grävmaskiner, tipptruckar och väganläggningsmaskiner.

Läs mer om Classic hos Swecon på www.swecon.se/classic


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462