Volvo

Begagnade reservdelar

Ta hand om din långsiktiga verksamhet med ett kostnadseffektivt alternativ. Swecon demonterar och erbjuder begagnade Volvo reservdelar med garanti till din entreprenadmaskin, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

Kontakt

 

Besöksadress

Nybyvägen 20

64431 TORSHÄLLA

Postadress

Nybyvägen 20

64431 TORSHÄLLA

Om begagnade reservdelar

Sök delar på Blocket.se

 

Sök delar på Mascus.se

 


Betydligt mindre miljöpåverkan

För att bli en starkare samarbetspartner för Volvo-maskiner i alla åldrar har vi startat upp en modern och miljöanpassad demonteringsanläggning i Eskilstuna. Genom att ta vara på det som redan är producerat, kan vi minska vår miljöpåverkan.

Swecon har genomfört en miljöpåverkansanalys av en framaxel som demonterats på verkstaden i Torshälla och renoverats för återanvändning. Analysen har tredjepartsgranskats av IVL Svenska Miljöinstitutet och visade på att renoveringsprocessen bidrar till en betydligt mindre miljöpåverkan jämfört med nytillverkning av motsvarande reservdel.

Köp dina reservdelarBegagnade reservdelar

Handla över disk hos din lokala Sweconanläggning eller sök reservdelar på Blocket och Mascus.

E-handel för nya reservdelar
Hitta och handla nya Volvo reservdelar på nätet dygnet runt. Besök vår webbutik!

Fördelar

Vi funktionskontrollerar allt som demonteras för att kunna avgöra kvalitet och ge kunden bästa möjliga garanti. Varje steg i vår demonteringsprocess är tydlig och görs med största noggrannhet. Våra kompetenta tekniker är väl utbildade att ta hand om varje unik reservdel, som identifieras med Volvos originalnummer.

Varje del kan spåras till demonteringsobjektet för att få fram viktig information som till exempel pumptryck, körtimmar, ålder m m.

En begagnad reservdel är inte bara ett kostnadseffektivt alternativ till nya Volvo originaldelar, det ger oss även en möjlighet att tillhandahålla reservdelar som gått ur produktion - allt hos din auktoriserade Volvo-återförsäljare Swecon!

Här är fördelarna med begagnade Volvo-reservdelar från Swecon:

 • Kvalitet
  Alla delar är väl rengjorda och kontrollerade med upp till 6 månaders garanti.
 • Rätt artikel
  Alla delar är matchade med motsvarande Volvo originalnummer.
 • Renoverat
  Vi kan erbjuda lätt renoverade komponenter på ett urval av våra delar. Delarna säljs med 1år eller max 1500 drifttimmars garanti.
 • Snabba leveranser
  Finns delen i lager skickas den direkt.

Vi söker löpande maskiner för demontering! 
Har du en eller flera Volvo-maskiner som du vill sälja? Vi tar emot såväl trasiga som fungerande maskiner. Kontakta Mats Ingemarsson (+46 73 58 44 311) eller din lokala anläggning för mer information.

Ladda ner broschyr

Ladda ner och läs vår broschyr som presenterar vårt erbjudande av begagnade reservdelar till maskiner från Volvo Construction Equipment.

Ladda ner broschyr