Tjänster

Pave Assist

Få full tillgång till en kraftfull uppsättning verktyg som förbättrar din verksamhet. Pave Assist sparar inte bara tid och pengar, utan hjälper dig också att leverera förstklassiga läggningsresultat.

Möjliggör förstklassiga resultat

Förenkla tunga jobb med Pave Assist som är en del av Volvo Co-Pilot – den revolutionerande inbyggda datorn och bildskärmen. Med tillgång till en kraftfull uppsättning arbetsförenklande verktyg sparar Pave Assist inte bara tid och pengar, utan möjliggör också ett förstklassigt läggningsresultat.

Producera högkvalitativa resultat på kortare tid och med mindre ansträngning med hjälp av Volvo Co-Pilot. Den fabriksmonterade datorn och skärmen är utvecklade av Volvo och är konstruerade för användning på Volvomaskiner, allt från grävmaskiner till läggare. Optimera din verksamhets effektivitet med den nya generationen smarta tjänster och lösningar.


Funktioner

Material manager

Material Manager ger dig realtidsinformation och automatiserade rapporter, såväl som användbara beräkningsfunktioner såsom läggningssträcka och antal lagda ton, läggningsyta och koldioxidutsläpp. Genom att registrera mängden levererad asfalt och lagd sträcka kan maskinens produktivitetsnivå fastställas och användas som underlag för framtida projekt.

Termisk profilering

Leverera en högkvalitativ läggningsyta med hög kampakteringsgrad och hållbarhet för den långa vägen framåt. Termisk profilering övervakar lagd asfalt och upptäcker temperaturvariationer, vilket hjälper dig att säkerställa att det material som läggs är konsekvent hela tiden. Identifiera och korrigera processproblem snabbt genom att proaktivt utvärdera asfaltens termiska kvalitet.

Weather view

Denna toppmoderna applikation förbereder dig för väderförändringar. Håll dig till din personliga tidslinje och förbered dig på kommande väderförhållanden med hjälp av högkvalitativa prognostjänster. Planera bättre och anpassa dig mer effektivt.

Förenklad läggning

Underlätta läggningen med vår användarvänliga lösning och gör ditt arbete mer lönsamt. Pave Assist ger inblick i realtid i din verksamhet så att du på ett tillförlitligt sätt kan hålla koll på dina framsteg och resultat. Lagra din data i molnet och få åtkomst till den på distans för fullständig beläggningshantering.


Kontaktperson