mySwecon

mySwecon är din personliga digitala assistent som samlar dina viktigaste tjänster och serviceapplikationer på ett ställe för att göra vardagen enklare.

Logga in

 

Kontroll och lönsamhet

Att organisera alla dina digitala tjänster från Swecon under ett paraply är ett stort ansvar som du kan lämna över till mySwecon-portalen.

Vårt användarvänliga digitala verktyg hjälper dig att öka effektiviteten, vilket ger dig mer tid att fokusera på din verksamhet. Det digitala verktyget mySwecon – med stöd av de inbyggda system som finns i Volvos maskiner och hos Swecon – visar serviceinformation för förare och maskinoperatörer, samt ekonomiska detaljer för företagsledningen.

mySwecons digitala verktyg är helt gratis!

mySwecon digitala verktyg

 • 1

  Aktivera kontot och logga in

   

  Aktivera ditt konto med ditt unika kundnummer och logga sedan enkelt in med BankID.

  Din organisations firmatecknare kan registrera sig och lägga till användare i mySwecon-kontot.

  Har du inte ett kundnummer ännu?
  Besök din Swecon-återförsäljare eller fyll i ansökan direkt.

  Ansökningsblankett

 • 2

  Enkel maskinöversikt

   

  Få en lättläst översikt för dina maskiners driftstid, bränsleförbrukning och positionering. Dessutom kan du se planerade servicekontroller och enkelt få bland annat en översikt av dina maskiners servicehistorik.

 • 3

  Missa aldrig ett servicetillfälle

   

  När det är dags för dig att boka service för din maskin får du ett meddelande och kan enkelt schemalägga serviceboknigen i appen. Du kommer att kontaktas av utvald Swecon-återförsäljare inom 48 timmar.

  Lägg till bilder, videor och anteckningar från din loggbok till din servicebokning.

  Med tillgång till dina maskiners servicehistorik kan du enkelt hålla reda på maskinernas underhåll.

 • 4

  Köp reservdelar

   

  Med en länk till Swecons webbshop har du tillgång till att köpa dina reservdelar dygnet runt. Välj bland över 260 000 sökbara delar.

 • 5

  Administrera användare

   

  Som administratör har du full kontroll över kontots användaråtkomst. Du kan enkelt lägga till kollegor till ditt mySwecon-konto, och med olika typer av åtkomst kan du hjälpa dem att få tillgång till skräddarsydd information relevant för deras yrkesroll.

 • 6

  Digital dokumentation

   

  Samla alla dina dokument i en användarvänlig digital portal. Få enkel åtkomst till protokoll, tekniska specifikationer, miljödeklarationer och e-signerade dokument.

  För enkel informationsdelning har alla användare åtkomst till loggboken.

 • 7

  Diagnostik

   

  Få omedelbara rekommendationer för hur du går vidare när din maskin visar en felkod genom att söka efter den direkt i mySwecon.

 • 8

  E-signering

   

  Med digital signering kan du som kund signera dina köpeavtal och ramavtal för uppkopplade tjänster direkt i mySwecon.

Tyck till om mySwecon

Vi vill fortsätta utveckla mySwecon och dess digitala tjänster tillsammans med våra kunder för att bättre passa dina behov. För att förbättra framtiden för maskindrift och -hantering kommer våra befintliga tjänster att uppgraderas och nya tjänster kommer att läggas till.

Har du tankar om mySwecons befintliga funktioner eller några idéer om hur man kan förbättra mySwecon?

Kontakta oss!

mySwecons support

Telefon: +46 10 556 10 40 
Mail: myswecon@swecon.com


mySwecon hos kunden

De arbetar överallt i hela världen, i olika branscher och förhållanden. Men alla har de två saker gemensamt – de är kunder hos Volvo CE och de är framgångsrika. Här är deras berättelser.

 • Swerock i Helsingborg​

  "mySwecon ger oss en snabb överblick. Framför allt tack vare att vi kan följa service- och reparationshistoriken på maskinen."
  –Fredrik Pålsson, Swerock i Helsingborg​​

  Läs mer

 • Bellmans Åkeri & Entreprenad i Saltsjö-Boo

  "Jag är mycket positiv till mySwecon, det gör maskinägandet betydligt lättare, säger Per Björklund, operativt ansvarig för maskiner och inköp på Bellmans Åkeri & Entreprenad i Stockholm."
  Per Björklund, ​Bellmans Åkeri & Entreprenad​

  Läs mer

 • MNG AB i Varberg

  – Det här ger oss och mig möjlighet att lätt komma åt information om alla maskiner och på så sätt får bra koll på hela flottan.
  Martin Nielssen, MNG AB i Varberg​

  Läs mer

 • P Å Hellströms Bygg AB i Öjebyn​

  – Den absolut främsta fördelen är att jag kan boka service och reparationer, direkt i mySwecon. Jag slipper sitta i telefonkö.
  Urban Roslin, P Å Hellströms Bygg AB i Öjebyn​​

  Läs mer