news

​Swecon nominerat i prestigefull kategori i Årets Nyhetsrum 2015

18 jan 2016

Idag presenterade Mynewsdesk de nominerade i Årets Nyhetsrum 2015. Hundratals företag och organisationer har synats och tillslut är det tre nominerade kvar inom varje kategori. Swecon Anläggningsmaskiner fick utmärkelsen Årets Nyhetsrum i kategorin Industri & Energi för ett år sedan. Nu är Swecon nominerat i ännu en prestigefull kategori.

I nomineringsarbetet har det synats företag och organisationer valt att arbeta med sina nyhetsrum. Allt från relaterat material till användandet av sociala medier och bild/video samt vilka som helt enkelt lyckats bäst med att nå ut till sin målgrupp.

Förutom tio olika branschkategorier finns det även i år en kategori för de allra bästa – Best of the best. De nominerade i den kategorin har någon gång tidigare vunnit Årets Nyhetsrum och håller en sådan hög nivå att vi valt att ge dem en helt egen kategori. I denna prestigefulla kategori har Swecon nu mottagit en nominering.

– Vi är mycket hedrade att bli nominerade i det absoluta finrummet för denna utmärkelse, och det ger oss ytterligare råg i ryggen och motivation att fortsätta det framgångsrika arbetet med vårt nyhetsrum, säger Fredrik Rigö, chef för marknadskommunikation hos Swecon.

Vem som tar hem priserna i de olika kategorierna avslöjas vid en ceremoni i Stockholm den 28 januari.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462