Ännu fler smarta funktioner i mySwecon

27 aug 2021

Här kan kunden signera såväl köpeavtal som ramavtal för uppkopplade tjänster. Och för den som är sugen på att provköra en av de nya elektriska kompaktmaskinerna, är det enkelt att boka provkörning via … ja, just det – mySwecon.

Senaste nytt är att det nu går att spara egna pdf-dokument i mySwecon (exempelvis maskinrelaterade dokument så som brandskyddsdokument etc.) så att allt kan samlas på ett och samma ställe, och att kunden vid bokning av verkstadstjänster via mySwecon direkt kan skicka med bilder, filmer och loggboksinlägg, så att anläggningen får mer information innan en tekniker bokas in.


Fortsätter att utvecklas

Att mySwecon hela tiden utvecklas intygar Lovisa Paulsson, som är projektledare för digitala lösningar hos Swecon:

– Vårt arbete är att hitta och utveckla funktioner som underlättar och ger mervärde i våra kunders dagliga arbete. Nu jobbar vi till exempel med att visualisera bränslekonsumtion, drifttimmar och annan maskindata på ett mer lättbegripligt och överskådligt sätt.

Lovisa avslöjar också att mySwecon snart kommer få nytt utseende – allt för att bli ännu mer användarvänligt.


Enkelt att komma igång

För den som inte redan har kommit igång med mySwecon är det inga konstigheter. Kontot aktiveras med det kundnummer man har hos Swecon och sen sker inloggning med hjälp av bankID. Både smidigt och tryggt.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462


mySwecon - din digitala assistent på jobbet

Läs mer om mySwecon