Rally TV lanseras 2023

30 nov 2022

Rally.TV är en vidareutveckling av den framgångsrika plattformen RX+ och kommer att bli det nya hemmet för rallycross och rally. Prenumeranterna kan fånga varje sekund av action från World RX, WRC och ERC - allt i en helt ny app.

Förutom att varje race och etapp streamas live i HD och on-demand, ger Rally.TV användarna mer innehåll än någonsin tidigare – med en mängd nya och spännande tillägg inklusive en 24/7 kanal och exklusiva inslag och insikter i sporten.

Plattformen kommer att vara tillgänglig på alla mobila plattformar – vilket innebär att var du än är i världen kommer du aldrig att vara långt från all action.

Nya funktioner, inklusive den nya 24/7-kanalen, kommer att implementeras kontinuerligt under 2023, vilket leder fram till den officiella lanseringen av den helt nya Rally.TV-plattformen.

Hur går jag med?

Års- och månadskort för Rally TV ersätter befintliga RX+-paket och kommer att bli tillgängliga här från december 2022.

Jag har ett befintligt RX+-abonnemang. Vad betyder detta för mig?

Med ditt samtycke kommer vi att uppgradera ditt abonnemang till ett Rally TV-abonnemang – vilket ger dig tillgång till alla mästerskap (World RX, WRC, ERC) och gör dig redo för lanseringen av Rally.TV i mitten av 2023.

Vad kommer det att kosta?

Prenumerationerna på Rally.TV kommer att få följande priser:

Årskort € 99,99 
Månadskort € 10,00

Volvo CE är officiell leverantör av anläggningsmaskiner och banbyggarpartner till det nya helelektriska rallycross-VM som går under namnet FIA World Rallycross ChampionshipTill årets säsong har Swecon tillsammans med andra ledande återförsäljare av Volvo anläggningsmaskiner och branschpartners även gått in som partner till CE Dealer Team – en ny utmanare i det nya och helt elektriska världsmästerskapet.

#ChangeStartsHere #TheFutureIsElectric

Relaterad information


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462