pressrelease

Christer Söderberg ny vd på Swecon

10 dec 2010

Från och med den 1 januari 2011 blir Christer Söderberg ny vd på Swecon i Sverige. Nuvarande vd, Håkan Pettersson, blir den 1 januari 2011 chef för division Maskin inom Lantmännen. Swecon ingår som bolag i division Maskin.

 Christer Söderberg är idag marknadschef på Swecon vilket han varit sedan 2005. Innan dess arbetade han under 14 år inom Volvo Construction Equipments internationella säljbolag. I samband med att Swecon byter vd blir det även en förändring i organisationen. Swecons verksamheter i  Sverige, Tyskland och de baltiska länderna rapporterar från och med 1 januari direkt till Håkan Pettersson.

-  Jag ser fram emot att ta ytterligare ansvar inom Swecon, ett företag som jag trivs väldigt bra att arbeta i. Det är ett stabilt och drivande företag och jag tycker det ska bli spännande att arbeta med de utmaningar som ligger framför oss. Organisationsförändringen ser jag enbart som positiv. Nu kan vi inom Swecon Sverige fokusera än mer på den svenska marknaden och utvecklas för att bättre möta våra kunder i framtiden, säger Christer Söderberg.   

För mer information kontakta:

Håkan Pettersson, tillträdande chef division Maskin, tel: 0706-05 11 09

Christer Söderberg, tillträdande vd Swecon, tel: 070-311 42 36


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462