pressrelease

Swecon officiell partner till TTA 2012

09 dec 2011

Swecon går in som ny partner till TTA 2012 och kommer att förse mästerskapet med lastmaskiner för banunderhåll och bärgning av tävlingsfordon.
– För oss är TTA helrätt då vi har en mycket motorintresserad målgrupp och vi vill finnas där kunden är, säger Christer Söderberg, vd på Swecon.

Maskinerna från Swecon kommer att ha en viktig uppgift i underhålls- och räddningsarbetet under säsongens tävlingar.

– Swecons hjullastare kommer att ha en nyckelroll i genomförandet av en tävlingshelg för alla inblandade i mästerskapet, från tävlande till arrangör. Därför känns det mycket kul att knyta till oss en så stark och innovativ partner som Swecon, säger Thomas Johansson, vd för TTA.

Swecon lanserar fler hjullastarmodeller inför säsongen 2012 och maskiner kommer att finnas på plats under säsongens TTA-tävlingar.

– Flera nya modeller i G-serien lanseras i början av nästa år och markerar en ny generation hjullastare med ny teknik och miljölösningar som ligger i framkant av utvecklingen. Detta tycker vi stämmer mycket väl överens med TTA:s inriktning och vi ser fram emot ett givande samarbete, säger Christer Söderberg.

TTA inleds den 12:e maj på Karlskoga-banan med totalt åtta tävlingshelger under säsongen 2012 och avslutas med final på Göteborg City Race Arena den 29:e september. Besök www.ttagroup.se och www.swecon.se för mer information.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462