pressrelease

Swecon nominerat till Årets Pressrum 2012

13 nov 2012

Swecon Anläggningsmaskiner är ett av de nominerade företagen till Årets Pressrum 2012 på MyNewsdesk. Bland hundratals företag och organisationer har fem valts ut inom åtta kategorier. Swecon är ett av fem nominerade i kategorin ”Bygg & Fastighet, Motor och Miljö & Energi”. 

– Nomineringen till årets pressrum är ett kvitto på att vi arbetar med rätt verktyg på ett relevant sätt för att nå ut med information till vår publik. Användandet av vårt pressrum på MyNewsdesk är inte bara ett utomordentligt sätt att hålla kontakten med press och media, men också ett mycket kraftfullt sätt för oss att öka vår exponering mot våra målgrupper på internet i sin helhet. Vårt pressrum ger oss möjlighet att snabbt nå ut med information, samtidigt som vi på ett enkelt sätt kan sökmotorsoptimera viktig information för maximal effekt, säger Fredrik Rigö, marknadskommunikationchef hos Swecon.

I nomineringsarbetet har juryn synat hur företag och organisationer valt att använda sina pressrum, det vill säga hur de olika funktionerna använts, hur ofta material publicerats och om någon kommit på ett särskilt smart sätt att använda sitt pressrum på.

– För att få ut mer av vårt pressrum så har vi kopplat vårt nyhetsflöde på MyNewsdesk till Swecons nätverk av digitala informationstavlor, det vill säga att vi rullar nyheter från pressrummet på skärmar i våra butiker runt om i landet. På så sätt kan vi även nå ut med information till kunder som vi kanske inte når via internet, avslutar Fredrik Rigö.

 Juryn kommer nu arbeta med att utse vinnarna inom varje kategori, som sedan presenteras den 11 december på plats hos Mynewsdesk.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462