pressrelease

Swecon satsar stort på mässor i norr

31 maj 2013


De är få som undgått att marknaden i Norra Sverige lyser otroligt starkt. Den 22- 24 augusti kommer Swecon därför befinna sig på SAMEC i Skellefteå som är Sveriges största maskinmässa. 27-29 september är det dags att besöka Norrland igen. Då anordnas mässan Load Up North i Boden.

På SAMEC-mässan i Skellefteå hittas allt inom maskin på ett och samma ställe. Dessutom är mässan enbart öppen för proffs vilket innebär att det finns gott om möjligheter för besökare att träffa Swecon och våra leverantörer, prova Volvomaskiner och göra affärer. Swecon kommer finns på plats på SAMEC i en 3 000 kvm stor monter med spännande maskinnyheter från Volvo Construction Equipment.

Mässan pågår under tre dagar i Fällfors strax utanför Skellefteå på Skellefteå Drive Center som idag är Sveriges modernaste motor- och utbildningsanläggning.  Här förfogar SAMEC-mässan över hela 361 hektar inhägnat område vilket innebär att det mesta som finns på mässan kan provköras direkt på plats under verkliga förhållanden.  Grus- och asfaltvägar, skogs- och gräsområden samt sandtag ger alla besökare ett enastående tillfälle att provköra de maskiner som kan tänkas behövas i verksamheten.

Load up North
Mässan Load Up North 2013 handlar om utställning, provkörning, demonstrationer, rekrytering och nätverkande. Swecon och Volvo kommer givetvis finnas på plats med sina senaste produkter och tjänster.

Swecon kommer ha en monter på 300 kvm där cirka 10 maskiner kommer att visas, varav några för provkörning. Vi vill visa upp ett urval av Volvos breda produktprogram och tryggheten i att handla av Swecon. Bland annat kommer den nya hjullastaren Volvo L180G med den nya tiltbara hytten och bandgrävaren Volvo EC250DL finnas tillgänglig för provkörning.

Boden, där mässan hålls, är idag ett centrum för branschen med stora etableringar klara och fler på väg in. Load Up North är skapad som en mötesplats för att lättare kunna överskåda marknaden och träffa de leverantörer som är intresserade av att sälja sina produkter i Norr.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462