pressrelease

Falk Bösche – ny vd för Swecon Baumaschinen GmbH

26 maj 2014

Falk Bösche heter Swecon Baumaschinens nya vd. Han kommer närmast från tjänsten som internationell marknadschef hos Jungheinrich AG. Falk tillträder tjänsten den 1 september.

- Jag är mycket glad över att Falk Bösche blir ny vd för Swecon Baumaschinen. Han har mångårig ledarerfarenhet och en gedigen bakgrund inom försäljning och affärsutveckling. Under åren har han även arbetat mycket på internationella marknader. Det är en värdefull kunskap att ha sig med tanke på den globala värld vi lever i, säger Håkan Pettersson, chef för division Maskin på Lantmännen.

Falk Bösche har de senaste tolv åren arbetat på Jungheinrich AG där han har haft olika befattningar, bland annat försäljningschef Key Account Management. De senaste fyra åren har han innehaft sin nuvarande tjänst som internationell marknadschef.

-  Jag ser fram emot att anta utmaningen som vd på Swecon Baumaschinen. Bolaget är ledande på den tyska marknaden och företräder ett starkt varumärke, Volvo CE. Konkurrensen är hård, mycket hård i Tyskland, men det finns god potential till att förbättra Swecons position, säger Falk Bösche.

Falk Bösche tillträder tjänsten den 1 september.

För frågor, vänligen kontakta:
Håkan Pettersson
Chef Lantmännen Division Maskin 
Tel: +46 706-05 11 09


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462