pressrelease

Swecon lanserar ProtQtor dieselstöldskydd på Swecondagarna!

23 maj 2014

Swecon Anläggningsmaskiner lanserar nu ProtQtor i samarbete med Retinendi AB, det första patenterade robusta stöldskyddet som snabbt och effektivt förhindrar stöld av bränsle genom slangning. Med en robust konstruktion och enkel montering är ProtQtor ett effektivt, hållbart och prisvärt stöldskydd för olika sorters bränsletankar. ProtQtor premiärvisas den 14 juni på Swecondagarna i Eskilstuna.

ProtQtor är ett patenterat slangningsskydd som ger ett fullgott skydd mot slangning av diesel. Endast en liten mängd diesel är åtkomlig för tjuven, 95 % av innehållet i tanken skyddas. ProtQtor har en robust och säker konstruktion, som till skillnad från konkurrenternas är mycket svår att forcera.

ProtQtor lanseras inledningsvis för grävmaskiner. På sikt kommer stöldskyddet även att erbjudas till andra typer av entreprenadmaskiner, samt för fasta installationer.

-  Snabb och enkel montering
-  Ingen åverkan på tanken
-  Det enda effektiva stöldskyddet

ProtQtor finns för följande Volvo grävmaskinsmodeller; bandgrävare EC140 - EC700 och hjulgrävare EW140 - EW210.

Pris: 3 995 kr exkl moms.  

Kontakta närmaste Sweconanläggning för mer information och beställning av ProtQtor dieselstöldskydd.

På branschdagen under Swecondagarna den 14 juni, så finns Retinendi på plats för att demonstrera dieselstöldskyddet. Läs mer på www.swecon.se/swecondagarna


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462