pressrelease

Volvo gummipads – ett fastbultat system som ökar grävmaskinens mångsidighet

13 jan 2014

Volvo Construction Equipments precisionstestade gummipads är ett fastbultat system som ökar mångsidigheten och lönsamheten för bandgrävare genom att göra det enkelt att växla mellan väg och off-road applikationer.

Volvos löstagbara gummipads är avsedda för användning av Volvo bandgrävare på arbetsplatser i varierande terräng för att skydda markytan från skador, när det behövs. Systemet består av en stålplatta och en robust gummikudde som med sin optimerade form hjälper till att minska slitage, vibrationer och buller. Padsen passar perfekt till bandplattorna och ger fullt skydd mot underlaget.

Volvos gummipads utgör en del av ett fastbultat system för grävmaskiner som lätt kan avlägsnas och bytas ut, vilket ger ett kostnads-och tidseffektivt sätt att anpassa grävmaskinen för olika arbetsmiljöer.

Swecon i Sverige erbjuder Volvos fastbultade gummipadsystem både som reservdel och som komplett byggsats (som innehåller både belägget och styrsko). Systemet finns också som fabriksmonterat alternativ i utvalda regioner i världen.

Padsen både ökar mångsidigheten hos maskinen och bandens livslängd för maximal lönsamhet.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462