pressrelease

​Ny webbplats för smidigare kontakt med Swecon

06 feb 2015

För att enklare kunna komma i kontakt med personalen på Swecons anläggningar, så lanserar företaget en mobil webbplats med kontaktinformation till samtliga verkstäder, från Kiruna i norr till Staffanstorp i söder.

Det är och har alltid varit viktigt för personalen på Swecon att vara tillgänglig för kunden. Att tillhandahålla och göra information enkelt sökbar på en sajt som fungerar lika bra i mobilen, på surfplattan och i datorn, har därför varit högsta prioritet i projektet. För att sajten ska innehålla korrekta och uppdaterade uppgifter och för att minimera administration, så görs dagliga körningar mot Swecons personalsystem.

- Vi vet att våra kunder använder smarta mobiltelefoner i allt större utsträckning. Swecon vill med den här sajten göra det enklare att hitta kontaktinformation till personal och funktioner på våra anläggningar, säger Fredrik Rigö, chef för marknadskommunikation hos Swecon.

Sajten, som ligger på adressen www.sweconkontakt.se, kommer utöver kontaktinformation till Swecons personal, även att innehålla öppettider, vägbeskrivningar, besöks- och godsadresser till alla kontor och verkstäder. 


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462