pressrelease

Sveriges nya maskinmässa - av branschen för branschen

01 jun 2015

MaskinLeverantörernas medlemmar är stolta över att kunna presentera sin egen mässa, Svenska Maskinmässan 2016 på Solvalla. Swecon Anläggningsmaskiner är ett av de medlemsföretag som ställer ut på Solvalla den 2-4 juni!

Träffa Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Ta del av det senaste inom teknik, kunskap och service.

Under tre dagar i Stockholm får mässbesökarna möjlighet att testa maskiner, gräva, lasta, göra affärer, nätverka och äta gott. För att kvalitetssäkra mässan är alla utställare medlemmar i MaskinLeverantörerna. Det ger besökarna de bästa förutsättningarna för att göra trygga affärer på plats.

– Det kommer att vara en renodlad maskinmässa där alla utställare representeras av företag som är relevanta för maskinbranschen. När vi har frågat våra medlemmar, små som stora företag, så är det just den inriktningen man har saknat på det nuvarande utbudet av maskinmässor, säger Björn Bäckström, vd för MaskinLeverantörerna.

– Vi är självklart en av utställarna när MaskinLeverantörerna skapar sin första egna mässa på en sådan central plats som Solvalla. Vi vet att våra kunder kommer att få uppleva en professionell mässa med ett helt nytt koncept och med leverantörer som de kan lita på, säger Åsa Renhult, tf vd på Pon Equipment AB.

– Många har kommenterat att det redan idag finns alltför många mässor i Sverige och varför nu en till? Tillsammans har vi i MaskinLeverantörerna en stark representation på den svenska marknaden och vi ger oss nu på möjligheten att skapa något nytt genom att anordna en egen entreprenadmässa tillsammans med våra branschkollegor. Med Solvalla som mässarena känns det helt rätt. Vi ser verkligen fram emot denna mässa och kommer ladda för att besökarna skall känna att det verkligen var värt besöket och vilja komma tillbaka, säger Christer Söderberg, vd på Swecon Anläggningsmaskiner AB.

Varmt välkommen till maskinbranschens nya mötesplats – Svenska Maskinmässan 2016.

Fakta Svenska Maskinmässan 2016

När: 2–4 juni 2016
Var: Solvalla, Stockholm
Utställare:Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i MaskinLeverantörerna.
Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med Svenska Mässan
Övrigt: Fri entré. Fri parkering med gott om parkeringsplatser. Goda kommunikationer med flyg (Bromma, Arlanda), tåg, buss, taxi och bil. Många restauranger med stort utbud och prisvärda lunch- och middagsalternativ.

Kontaktpersoner/presskontakter

Björn Bäckström, MaskinLeverantörerna
Tel +46 8 508 938 83
bjorn.backstrom@maskinleverantorerna.se

Annika Persson, Svenska Mässan
Tel +46 31 708 8043
annika.persson@svenskamassan.se


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462