pressrelease

Volvo Construction Equipment lanserar webbplats med helt nytt utseende

06 okt 2016

Volvo Construction Equipments nya webbplats för kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika gör webbupplevelsen smidig och innehållsrik oavsett vilken typ av utrustning du använder tack vare smidig navigering, snabb mobilrespons och moderniserad design.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) välkomnar sina kunder att utforska den helt nya webbplatsen www.volvoce.com/emea. Den nya webbplatsen innehåller all den ovärderliga information som våra kunder länge har förlitat sig på, men är nu organiserad på ett mer användarvänligt och intuitivt sätt. Samtidigt får den svenska återförsäljaren Swecon Anläggningsmaskiner AB samma uppdaterade innehåll och design på www.swecon.se.

"Det är avgörande för kunder och affärspartners att ha tillgång till komplett och korrekt information, oavsett när och var de behöver den", säger Tom O´Brien, marknads- och analysansvarig för Volvo CEs försäljningsregion EMEA. "Det spelar ingen roll om de använder en bärbar dator, pekplatta eller smarttelefon – nu möter kunderna en stabilare plattform fylld med en mängd medieinnehåll där de snabbt och enkelt kan hitta det de söker.”

Snabba jämförelser

Utöver den snabba och effektiva designen är det nu enklare att hitta och jämföra olika typer av maskiner sida vid sida. Tack vare produktväljaren kan kunden snabbt visa flera olika modeller inklusive specifikationer, och klicka sig fram till mer detaljerad information såsom videor och broschyrer. I redskapsöversikten kan kunden snabbt se alla redskap som är tillgängliga för olika Volvo-modeller; från redskap med universalinfästning till ett stort sortiment skopor, gripar, rivningsaggregat och redskap för specialiserade tillämpningar.

Kommunicera med Volvo och Swecon

Den nya webbplatsen är bara ett av de många smidiga sätten att kommunicera med Volvo och Swecon online. Även FacebookTwitterYouTube och Instagram kan användas.

"I en tid av ökad digitalisering ser vi det här som ett efterlängtat och viktigt steg i att tillhandahålla rätt information i rätt kanaler till våra kunder. Det ska vara enkelt att göra affärer med oss", säger Fredrik Rigö, chef för marknadskommunikation på Swecon Anläggningsmaskiner.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462