pressrelease

​Martin Nyrén går in i en nyskapad roll inom Swecongruppen

01 sep 2020

I den nya rollen kommer Martin rapportera till Christer Söderberg som har huvudansvaret för funktionen och för att positionera Swecons varumärke och utveckla en framtida affärsstrategi i relation till den teknologiska utvecklingen och förändrade kundkrav på företagets marknader i Sverige, Tyskland och Baltikum.

Martin har en gedigen internationell erfarenhet från sina 20 år inom Volvo CE där han arbetat i olika globala roller som exempelvis projektledare, produktchef och avdelningschef.

- Jag är mycket glad över att hälsa Martin välkommen in i den här nya funktionen och rollen, som vi på olika sätt kommer utveckla tillsammans med hela Swecons organisation och i samverkan med olika nätverk med kunder, samarbetspartners och Volvo CE, säger Christer.

Martin Nyrén började arbeta på Swecon i januari 2018 som Produktägare för Swecons servicemarknad i Sverige och har till exempel framgångsrikt arbetat med utvecklingen och införandet av kundportalen mySwecon:

- Jag ser fram emot att få ta mig an framtiden och maximera både Swecons och våra kunders affär genom att skapa en långsiktig plan utifrån strategin. Den teknologiska utvecklingen innebär möjligheter för många branscher och vi vill visa att Swecon ligger i framkant inom anläggningsbranschen. Vi ska ha det mest attraktiva kunderbjudandet i framtiden likväl som nu, säger Martin.

Rekrytering för att ersätta Martin i rollen som Produktägare för Swecons servicemarknad på Swecon Anläggningsmaskiner startar omgående.


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462