pressrelease

Swecon landar spännande nyheter på Entreprenad Live

01 sep. 2023

Södra Sverige har under lång tid varit och kommer fortsatt vara en väldigt expansiv region, med en massa nya företagsetableringar och flera viktiga infrastrukturprojekt.

– Det är en viktig region för Swecon och det känns väldigt roligt att vi får möjlighet att komma ut och träffa våra kunder och partners. Det händer mycket i vår bransch både när det gäller effektivitet och elektrifiering och Swecon tar tillsammans med Volvo CE täten. Vi är på plats, så kom gärna förbi och testa nya EC230 Electric eller bara ta en kopp kaffe och prata med oss, säger Johan Ottosson, försäljningschef region syd på Swecon.

På mässan visar Swecon statiskt i sin monter; bandgrävarna Volvo EC250E High & Wide och EC380E Hybrid High & Wide, ECR58, materialhanteraren EW240 MH, jordpackningsvälten SD135B, hjullastarna L120H och L25 Electric "Sweden Rock Edition", en Swecon servicebuss, CE Dealer Teams eldrivna VM-bil i rallycross och en eldriven barngrävmaskin som de yngre besökarna kan testa. På demoytan bjuder vi som sagt på den största nyheten, den eldrivna 23-tonnaren Volvo EC230 Electric, men även hjulgrävaren EWR130E, minigrävaren EC18 Electric*.

Swecons satsning på väganläggningmaskiner manifisteras i montern av en jordpackningsvält och nya Assist-tjänster kopplade till maskintypen, men genom våra produktspecialister kan ni även diskutera Volvos breda sortiment av asfaltläggare och asfaltvältar.

I Swecons expotrailer i montern kommer vi att på ett rullande schema eller när det så krävs, att presentera nyheterna i vår kundportal mySwecon, samt ge en inblick i Swecons helt nya och användarvänliga e-handel med funktionalitet som bara en återförsäljare av Volvo Construction Equipment kan erbjuda. Besök demonstrationen av våra digitala tjänster varje hel timme under mässan.

Swecons lokala servicemarknad finns också på plats för att locka med bra erbjudanden och en karriär som servicetekniker hos marknadsledaren. De visar även upp en renoverade komponenter från Swecons demonteringsanläggning i Eskilstuna, för att visa upp delar av det sortiment av begagnade reservdelar som finns tillgängligt via din lokala Sweconanläggning.

Den här gången kryddar vi även montern lite extra och får ett besök av VM-föraren i eldriven rallycross på lördagen. Det handlar om 23-åriga stjärnskottet Klara Andersson från det Swecon-supportade CE Dealer Team by Volvo Construction Equipment, som gärna pratar om sitt liv som förare i FIA World Rallycross Championship och samtidigt visar upp teamets PWR RX1e-bil - en bil med 680 hk, 880 Nm som gör 1-100 km/h på 1,8 sekunder!

Läs mer om Swecon och Volvo CE på www.swecon.se/rallyx

Klara Andersson - CE Dealer Team by Volvo Construction Equipment

Swecon hälsar besökarna välkomna till vår monter 901 på mässan!

* med reservation för ändringar

Relaterad information


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462