pressrelease

Träffa VM-föraren Klara Andersson på Entreprenad Live

06 sep. 2023

Klara finns på plats i Swecons monter på lördag den 9 september och visar upp teamets eldrivna PWR RX1e-bil som gör 0-100 km/tim på 1,8 sekunder - snabbare än i Formel 1. Just nu laddar hon batterierna för de avslutande deltävlingarna i FIA World Rallycross Championship som går av stapeln den 7-8 oktober i Kapstaden, Sydafrika och den 11-12 november i Hongkong, Kina.

Klara svarar gärna på frågor om sitt jobb som VM-förare och vad elektrifieringen av motorsporten innebär - en sport som gör en lika spännande hållbarhetsresa som Swecon och Volvo CE gör i anläggningsbranschen.

I montern kan du även uppleva marknadens bredaste sortiment av eldrivna maskiner från Volvo - med fokus på Volvo EC230 Electric - 23 ton av eldriven produktivitet. Kom och prata med Swecons experter om hur du kan ställa om till eldrift för nya affärsmöjligheter i just din verksamhet.

Klara och våra specialister träffar du i Swecons monter 901 på Entreprenad Live i Göteborg. Välkommen!

Läs mer om Swecon på Entreprenad Live eller utforska hela kalendern och får mer information om CE Dealer Team på www.cedealerteam.com. Mer om Swecons satsning på rallycross-VM hittar du på www.swecon.se/rallyx

Kalender FIA World Rallycross Championship 2023


Volvo CE är officiell leverantör av anläggningsmaskiner och banbyggarpartner till det nya helelektriska rallycross-VM som går under namnet FIA World Rallycross Championship
Swecon är tillsammans med andra ledande återförsäljare av Volvo anläggningsmaskiner partner till CE Dealer Team – en ny utmanare i det nya och helt elektriska världsmästerskapet.

Relaterad information

#WorldRX #ChangeStartsHere


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462