Tjänster

Haul Assist

Optimera dina cyklar med Haul Assist. Få tillgång till en uppsättning smarta appar och öka effektiviteten i din verksamhet.

Öka din arbetsplats produktivitet

Få information om hur mycket material din dumper har flyttat med Haul Assist. Du kommer att få insikter och data i realtid för att uppnå optimal nyttjandegrad och förbättra produktiviteten.

Volvo Co-Pilot, den toppmodern pekskärmsplattan (som driver alla Volvo Assist-plattformar) använder inbyggd maskindata och högprecisionssensorer för att hjälpa dig att enklare utföra uppgifterna på kortare tid. Enkelt och intuitivt, liksom 3G-kompatibelt, kan du ställa in och övervaka projekt på bara några få tryck genom att välja önskade jobbparametrar.


Funktioner

Vågsystem (OBW)

Säkerställ optimal mängd material vid lastning och transport. Integrerat i Volvo Co-Pilot ger detta intelligenta system dig information som hjälper dig att nå dina mål varje gång.

Vågsystemet (OBW) säkerställer att varje dumper transporterar den optimala mängden last. Med sin överlägsna noggrannhet hjälper systemet dig att eliminera för små laster för att öka produktiviteten, samt skydda mot överbelastning för att minska bränsleförbrukning och slitage. Med visuella indikatorer som ständigt håller dumperföraren och lastarföraren informerade om lasten går lastningen smidigare än någonsin.

Produktionsdata lagras i Volvo Co-Pilot och kan exporteras trådlöst till en molnbaserad portal eller med ett USB-minne. Det är också möjligt att skapa en komplett PDF-rapport och en CSV-rapport som innehåller data per cykel. Rapporter kan skapas manuellt när som helst och med schemaläggningsfunktionen kan dessa skapas automatiskt på dags- eller veckobasis.

 

Karta

Få exakt maskinpositionering med Map, en smart app som gör att du och dina förare kan övervaka dumpertrafiken på arbetsplatsen i realtid. Få en bättre överblick av arbetsplatsen du arbetar med och möjligheten att proaktivt anpassa körningen efter trafikförhållandena.

Med Map får du alla de kraftfulla rapporter och rapporteringsfunktioner som du förväntar dig av vågsystemet (OBW) – och mer. Du kan också inkludera GPS-koordinatdata i dina rapporter så att du kan mäta material som har transporterats mellan olika platskoordinater. Dumperns inbyggda GPS används för positioneringsändamål, medan Volvo Co-Pilots telekom-anslutning möjliggör kommunikation mellan maskiner. Map fungerar perfekt i kombination med OBW-appen.

Volvo Construction Equipment (VCE) Site Map är en app för telefoner och surfplattor som ökar synligheten för alla som kommer till arbetsplatsen. Inte alla användare använder tung utrustning eller ens utrustning med en Co-Pilot, och därför är Map ett bra komplement till din verksamhet.

VCE Site Map-appen kan laddas ner från App Store och Google Play.


Kontaktperson