Dags för förändring

Utforska våra senaste produkter och kommande lanseringar. Ligg steget före dina konkurrenter med vårt innovativa utbud av Volvo anläggningsmaskiner.

Senaste produkterna

Utforska våra senaste produkter och kommande lanseringar

Vi är stolta över att vara pionjärer inom innovation och vi är medvetna om vikten av att ha det bästa för att hålla oss steget före i en värld som ständigt förändras. Våra senaste modeller är mer än bara maskiner för entreprenad. De representerar en strategi för att minska dina ägandekostnader, en biljett till ökad produktivitet och nyckeln till att öppna upp nya affärsmöjligheter. Upptäck vår senaste och kommande premiumutrustning för industriella branscher som ständigt utvecklas. Det är dags för förändring


Grävmaskiner

 • Volvo EC500 bandgrävare

  En av Volvos mest populära maskiner har blivit större. Kraftfulla EC500 har nu upp till 15 % högre bränsleeffektivitet, vilket bidrar till att sänka den totala ägandekostnaden. Förbättrade servicepunkter och längre underhållsintervall ökar drifttiden.

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna Volvo EC500

 • Volvo EC400 bandgrävare

  Tack vare en stark och robust undervagn kan EC400 hantera de strängaste förhållanden. Förbättrad bränsleeffektivitet och ännu servicevänligare, med en bekväm modern hytt, tillgodoser maskinen allas krav, från maskinägare till operatör. 

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna Volvo EC400

 • Volvo EC230 bandgrävare

  Spjutspetsteknik, enorm effektivitet och robust konstruktion:EC230 klarar med lätthet tung last och svår terräng och ökar produktiviteten för många olika uppgifter och användningsområden.

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna Volvo EC230Minigrävare

 • Volvo ECR40 minigrävare

  Få oslagbar stabilitet, enastående komfort och ökad produktivitet med ECR40-kompaktgrävaren. En mångsidig högpresterare som har ett intuitivt navigeringssystem och proportionella fingertoppsreglage som gör den smidig och lätt att manövrera. 

  Lansering under Q4 2023

  Lär känna Volvo ECR40

 • Volvo EC37 minigrävare

  Med smidig manövrering, enkel service och en ny modern hytt med hög komfort och gott om utrymme. EC37-kompaktgrävaren levererar hög brytkraft och lyftkapacitet för en rad olika uppgifter.

  Lansering under Q4 2023

  Lär känna Volvo EC37


Elmaskiner och laddningslösningar

 • Volvo EWR150 Electric hjulgrävare

  EWR150 Electric är en hjulgrävare som levererar samma prestanda som konventionella EWR150 i fråga om räckvidd, lyftkapacitet, dragkraft och hastighet. Men med nollutsläpp och låga bullernivåer kan den användas på platser som konventionella maskiner inte är lämpliga för. 

  Kommer under Q3 2025 – utvalda marknader i Europa

  Lär känna EWR150 Electric

 • Volvo L120 Electric hjullastare

  L120 Electric-hjullastaren har samma prestanda som sin dieselmotsvarighet. Men du får dessutom extra fördelar som utsläppsfrihet, tyst gång samt lägre energi- och underhållskostnader.

  Kommer under Q3 2024 – utvalda marknader i Europa

 • Volvo L90 Electric hjullastare

  L90 Electric erbjuder samma prestanda som sin konventionella motsvarighet i fråga om tipplast, dragkraft och toppfart. Den är konstruerad för att nå samma hårda prestandamål som L90H och kan göra allt du väntar dig – allt du behöver göra är att ladda den.

  Kommer under Q1 2025 – utvalda marknader i Europa

 • Volvo EW240 Electric materialhanterare

  EW240 Electric är skräddarsydd för avfalls- och återvinningsapplikationer. Utan behov av tankning och laddning är den här nätanslutna eldrivna materialhanteraren konstruerad för produktivitet dygnet runt. 

  Lansering under Q1 2024

  Lär känna EW240 Electric

   
 • Volvo PU500-kraftenhet för laddning av stora maskiner

  Den här mobila kraftenheten med ett stort integrerat batteri är lätt att flytta och placera varhelst du behöver el och laddning för tunga maskiner. Med PU500 får du kraft till platser med bristfälligt eller inget lokalt elnät, vilket ökar drifttiden och flexibiliteten. 

  Lansering under Q4 2023

 • Volvo PU40-kraftenhet för laddning av kompaktmaskiner

  Volvo PU40 är en liten mobil kraftenhet som lämpar sig för laddning av eldrivna kompaktmaskiner utanför elnätet. Den kan användas på samma sätt som en powerbank för mobiltelefoner, det vill säga att du kan ladda PU40 från elnätet när så är möjligt och använda den för att ladda maskiner där ingen nätström är tillgänglig.

  Kommer under Q3 2024 – utvalda marknader i Europa

  Lär känna Volvo PU40


Hjullastare

 • Volvo L120H hjullastare

  Alltid produktiv och byggd med såväl operatörers som teknikers bekvämlighet i åtanke – det senaste paketet med uppgraderingar gör L120H ännu bättre i dessa avseenden. Den nya Volvomotorn regenererar under arbetet och erbjuder förlängda serviceintervall till 1 000 timmar.

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna Volvo L120H

 • Volvo L110H hjullastare

  Den här mångsidiga 20-tons hjullastaren har genomgått en rad uppgraderingar, inklusive ny motor och elektronik. L110H har även fått flera underhållsvänliga funktioner som säkerställer ökad prestanda och drifttid för att öka produktiviteten ytterligare.

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna Volvo L110H

 • Volvo L35 kompakthjullastare

  För snabb lastning i snäva hörn är den flexibla och komfortabla L35-kompakthjullastaren helt rätt val. Oöverträffad drag-, bryt- och lyftkrafter, klassens bästa sikt och exklusiva tillval bidrar alla till produktiva arbetspass.

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna Volvo L35

 • Volvo L30 kompakthjullastare

  Kompakthjullastaren L30 leder vägen med en enastående förarupplevelse och levererar all kraft du kan vänta dig av större maskiner. Smidig åtkomst till hytten, intuitiva reglage och en rad funktioner som ökar drifttiden sätter tillsammans standarden för effektivitet inom anläggning. 

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna Volvo L30


Tipptruckar

 • Volvo R70 tipptruck

  Att maximera antalet transportade ton material per timme är centralt för R70-tipptruckens konstruktion. Den höga drivaxelmultipliceringen säkerställer maximalt drivgrepp, medan den redan effektiva motorn med högt vridmoment kapar bränsleförbrukningen tack vare valbara ECO Mode. Uppgraderad med en steg V-motor. 

  Kommer under Q1 2025 – utvalda marknader i Europa

 • Volvo R60 tipptruck

  Konstruerad för produktivitet: den nya R60-tipptrucken levererar maximalt lastbehållande såväl som minimal carry-back av material efter tippning. Gör tippningsprocessen snabbare med ett snabbtippsystem och öka bränsleeffektiviteten med valbara Eco mode. Uppgraderad med en steg V-motor. 

  Kommer under Q3 2024 – utvalda marknader i Europa


Tjänster

 • CareTrack

  Nyligen uppdaterade CareTrack hjälper dig att förbättra dina entreprenadmaskiners produktivitet och effektivitet. Det lättanvända webbgränssnittet ger en översikt över hela den anslutna maskinparken, inklusive data om maskinernas plats, batteri- eller bränslenivåer, drifttimmar med mera. Insikter som kan hjälpa dig att växa din verksamhet.

  Lansering under Q2 2024

  Lär känna CareTrack