Tjänster

CareTrack Web App

Hantera maskinoperationer och se till att du får ut mesta möjliga av dina Volvo-maskiner genom maskinövervakningssystem.

Hur det fungerar

Vad är CareTrack?

CareTrack är ett telematiksystem för fjärrövervakning som utvecklats av Volvo Construction Equipment för att tillhandahålla information om maskinen. Med hjälp av CareTrack får du som kund tillgång till regelbundna maskinuppdateringar, inklusive maskintimmar, geopositioneringsdata och bränsleförbrukning. Logga enkelt in via webbläsare för att komma igång.

 

Vad är Co-Pilot?

Volvo Co-Pilot möjliggör en ytterligare dimension för att kunna följa upp maskinens produktivitet. Genom molnlagring får du möjlighet att se vad dina maskiner har producerat i ton. Med hjälp av Co-pilot, Load Assist, Haul Assist och Dig Assist kan du se ton / liter, liter / ton, ton per timme och mer.

Dessa tjänster hjälper dig att hantera maskindrift och se till att du får ut så mycket som möjligt av dina Volvo-maskiner. Med CareTrack och Co-Pilot får du all din data på ett ställe.

 • 1

  Ramavtal för uppkopplade tjänster

  Connected Services är ett ramavtal för tillhandahållande av uppkopplade tjänster till Volvo-maskiner. Detta inkluderar både CareTrack och Co-Pilot. Ramavtalet täcker alla de uppkopplade tjänster som du har valt eller kommer att välja i framtiden till dina Volvo-maskiner.

 • 2

  Aktivera CareTrack

  Aktivera CareTrack enkelt via kundsupport eller hos närmaste Swecon-anläggning. Logga sedan bara in på CareTrack-webbplatsen med ditt användarnamn och lösenord som du får via e-post. För aktivering av CareTrack krävs ett signerat avtal för Connected Services.

 • 3

  Aktivera Co-Pilot molntjänst – file upload

  Ladda enkelt ner Excel-filer via webbläsare med hjälp av Co-Pilot molnlagring för att följa produktionsresultatet. Kostnadsfri tjänst för Load Assist, Pave Assist, Compact Assist och Haul Assist.

 • 4

  Tillvalet Lastvägning

  CareTrack Lastvägning mäter produktiviteten i ton per liter per timme samt överbelastning för minskat slitage. Detta tillval kräver att din hjullastare har Co-pilot-tjänsten Load Assist, för dumprar behövs Haul Assist.

 • 5

  Tillvalet Driftrapporter

  Maximera produktiviteten med värdefull information om din bränsleförbrukning, maskinanvändning och stillaståendetid med CareTrack Driftrapporter.

 • 6

  Kundsupport

  Har du frågor om uppkopplingstjänsterna och -applikationerna, eller vill du veta mer om dem? Fyll bara i formuläret nedan eller i toppen av denna sida.

   

  Få hjälp med Connected Services

Tillval

CareTrack Lastvägning (CareTrack Production)

Lär känna maskinens faktiska produktivitet i ton per liter för Volvos ramstyrda dumprar och hjullastare med vägningssystem (OBW).
CareTrack Lastvägning hjälper dig att hålla koll på lasteffektivitet, antal cykler och andelen överbelastningar. CareTrack Lastvägning kan också hjälpa dig att upptäcka utbildningsbehov. CareTrack Lastvägning är ett valfritt tillägg.

CareTrack Driftrapporter (CareTrack Operation)

Optimera din flotta och maximera produktiviteten med rapporter om bränsleförbrukning, maskinanvändning och tomgångskörning. Maskinspecifika rapporter visar hur varje maskin används och hur effektivt dina förare arbetar, vilket hjälper dig att identifiera utbildningsbehov. CareTrack Driftrapporter är ett valfritt tillägg.

CareTrack Lastvägning & Driftrapporter (CareTrack Efficiency)

Kombinera CareTrack Lastvägning och CareTrack Driftrapporter och maximera effektiviteten i din verksamhet. CareTrack Lastvägning & Driftrapporter är ett valfritt tillägg.