Ett år kvar – nedräkning till invigningen av World of Volvo!

14 apr. 2023

Göteborgs nya landmärke lovar att leverera en unik upplevelse med olika teman under året. Målet är att skapa en dynamisk och ständigt föränderlig destination som får besökarna att komma tillbaka för att upptäcka något nytt och spännande varje gång. Som en hubb för inspiration, underhållning och utställningar kommer denna unika byggnad, som ritats av det danska arkitektkontoret Henning Larsen, skapa mervärde till Göteborgs evenemangsdistrikt.

Besökaren på World of Volvo kan förvänta sig att uppleva en värld av rörelse och spänning. Med interaktiva displayer och utställningar vill World of Volvo skapa en miljö med visionen att inspirera, underhålla, utmana och utbilda. Utöver utställningarna kommer World of Volvo också att erbjuda ett stort antal underhållningsalternativ. Från liveuppträdanden och konserter till workshops och talks.



Inget besök på World of Volvo skulle vara komplett utan ett stopp på restaurangen som drivs av den välkända och prisbelönta restauratören "Götaplatsgruppen", känd för att erbjuda extraordinära kulinariska upplevelser. Oavsett om du ska äta middag eller bara njuta av en fika, finns det något för alla smaker på World of Volvo.



– World of Volvo utgör en unik möjlighet för besökare att uppleva varumärket Volvo på ett nytt och oförglömligt sätt. Vi ser fram emot att välkomna en publik från hela världen till denna nya destination, säger Magnus Wrahme, vd för World of Volvo.

Med ett år till öppning, blir World of Volvo definitivt en höjdpunkt på varje resa till Göteborg.

Relaterad information


Kontakt

Fredrik Rigö

Chef Marknadskommunikation

Telefon: +46105563462