Kampanj

Add silence – ta din verksamhet till nya platser

Ta nya uppdrag genom att tillföra tystnad

Vi lever i en ömtålig värld och det är dags att ge den ett hjälpande handtag. Inte bara snack och en massa oljud. Det är dags att ändra vårt sätt att göra saker. Vi har åtagit oss att bygga den värld vi vill leva i. En värld där framsteg görs på ett hållbart, effektivt och fridfullt sätt.

Eftersom vi vet att man kan sätta likhetstecken mellan hållbarhet och framgång – det som är bra för människor, samhället och världen är i slutänden bra för ditt företag. Därför lanserar vi nu en serie eldrivna entreprenadmaskiner. Enastående prestanda levereras med mindre vibrationer, inga avgaser och lägre buller. Tiden är inne för att tillföra tystnad.

Låt oss minska bullret och tillföra tystnad


När du använder våra eldrivna entreprenadmaskiner slipper du dränkas i det där alltför välbekanta motorljudet. Så säg adjö till huvudvärken och hej till dina medarbetare, medan du njuter av en tyst arbetsdag.

Tillför renhet


En bättre värld utan skadliga utsläpp är en bättre värld för oss alla. Med våra eldrivna entreprenadmaskiner finns det inga avgaser att bekymra sig för. Det går att arbeta nästan var som helst utan problem – även inomhus.

Tillför komfort


Vibrationer kopplas ofta till hälsoproblem som huvudvärk, ryggvärk och trötthet. Lyckligtvis är vibrationerna minimala i våra eldrivna entreprenadmaskiner, så att du mår bättre när du kommer hem från arbetet.

Reservera din maskin nu

 

Vanliga frågor om eldrivet (FAQ)

 

Kontakta din Sweconsäljare