Svenska Maskinmässan 2024

Varmt välkomna till Svenska Maskinmässan 2024. Enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats vid ett tillfälle.

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa som anordnas vartannat år, där alla utställare är medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna (ML). Här erbjuds kunder och leverantörer möjligheten att träffas för att göra affärer, dela erfarenheter och se det allra senaste inom branschen. Som besökare kan du prova maskiner, gräva, lasta och uppleva en arbetande maskinmässa på riktigt.

Hundratals maskiner kommer rullas in och många intressanta nyheter inom branschen presenteras. På plats kommer du att kunna träffa över 100 utställare, ta del utav ett utökat demoområde, spännande happenings och mycket mer!

På Svenska Maskinmässan är det fri entré, fri parkering precis utanför mässan, ett kompakt mässområde och flertalet restauranger.

Utställare

Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i MaskinLeverantörerna.

Arrangör

Svenska Maskinmässan presenteras av branschorganisationen MaskinLeverantörerna i samråd med Maskinentreprenörerna. Arrangör är eventbolaget At Event Sweden AB.

Trygga affärer

För att kvalitetssäkra mässan är alla utställare medlemmar i MaskinLeverantörerna. Det ger besökarna de bästa förutsättningarna för att göra trygga affärer på plats.

Swecons monter

Mängder av stora och små nyheter presenteras i en blandning av stora maskiner och digitala tjänster för en lönsam verksamhet. Våra monternummer är Ö:11 och D:03 (demo). Besök vår digitala monter redan nu. Vi uppdaterar innehållet löpande före, under och efter mässan!

Svenska Maskinmässan 2024 - Swecons monter Ö:11Om Svenska Maskinmässan 2024

Den enda mötesplatsen som samlar Sveriges alla maskinleverantörer på ett och samma ställe. Vill du se maskiner som aldrig tidigare visats upp på den svenska marknaden är Svenska Maskinmässan något för dig. Läs mer


Swecons och Volvo CE:s mässdeltagande

 • Mässor och events

  Vi för samman våra kunder och anställda för att driva vår bransch framåt. Läs om de event och mässor som Swecon är delaktiga i - allt från lokala visningar till nationella mässor. 

  Läs mer

 • Svenska Maskinmässan

  Den enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats. Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa som anordnas vartannat år, där alla utställare är medlemmar i MaskinLeverantörerna.

  Läs mer

 • Borgeby Fältdagar

  Swecon finns på plats på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare. Den är lantbruksmässan i fält och mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.

  Läs mer

 • Load Up North

  Swecon räknar som vanligt med att ställa ut maskiner ur Volvos produktprogram på Load Up North. Mässan är en mötesplats för branschen, framtida investeringar och rekryteringar i en av landets just nu hetaste tillväxtregioner.

  Läs mer

 • Entreprenad Live

  Entreprenad Live är regionala mässor för entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen. Mässorna är kompletta med alla typer av produkter, tjänster och lösningar på Sveriges bästa eventarenor i Göteborg och på Ring Knutstorp.

  Läs mer

Kontakt