Svenska Maskinmässan 2022

Varmt välkomna till Svenska Maskinmässan 2022. Enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats vid ett tillfälle.

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa som anordnas vartannat år, där alla utställare är medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna (ML). Här erbjuds kunder och leverantörer möjligheten att träffas för att göra affärer, dela erfarenheter och se det allra senaste inom branschen. Som besökare kan du prova maskiner, gräva, lasta och uppleva en arbetande maskinmässa på riktigt.

På mässan utses även i år Sveriges snyggaste entreprenadmaskin 2022. Vinnaren förra gången var en Volvo - se till att det blir det även i år!

Utställare

Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i MaskinLeverantörerna.

Arrangör

Svenska Maskinmässan presenteras av branschorganisationen MaskinLeverantörerna i samråd med Maskinentreprenörerna. Arrangör är eventbolaget At Event Sweden AB.

Trygga affärer

För att kvalitetssäkra mässan är alla utställare medlemmar i MaskinLeverantörerna. Det ger besökarna de bästa förutsättningarna för att göra trygga affärer på plats.

Swecons monter

Mängder av stora och små nyheter presenteras i en blandning av stora maskiner och digitala tjänster för en lönsam verksamhet. Här kan du läsa om vad vi ställer ut i vår monter. Läs mer

Om Svenska Maskinmässan

Den enda mötesplatsen som samlar Sveriges alla maskinleverantörer på ett och samma ställe. Vill du se maskiner som aldrig tidigare visats upp på den svenska marknaden är Svenska Maskinmässan något för dig. Läs mer

Öppettider

Torsdag kl. 09.00 - 17.00
Fredag kl. 09.00 - 17.00
Lördag kl. 09.00 - 15.00


Nyheter och pressmeddelanden


Swecons och Volvo CE:s mässdeltagande

 • Mässor och events

  Vi för samman våra kunder och anställda för att driva vår bransch framåt. Läs om de event och mässor som Swecon är delaktiga i - allt från lokala visningar till nationella mässor. 

  Läs mer

 • Svenska Maskinmässan 2022

  Den andra upplagan av Svenska Maskinmässan lockade 12 775 unika besökare till tre soliga och varma dagar på Solvalla i juni 2018. Tyvärr ställdes 2020 års mässa in på grund av Corona-viruset. Nästa upplaga går av stapeln i juni 2022.

  Läs mer

 • Borgeby Fältdagar

  Swecon finns normalt på plats på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare. 2021 kommer Borgeby Fältdagar inte att genomföras som planerat på grund av Corona-pandemin. Istället kommer ett antalt digitala event att erbjudas

  Läs mer

 • Load Up North 2022

  Nästa Load Up North går av stapeln den den 25-27 augusti 2022 i Boden. Swecon räknar som vanligt med att ställa ut maskiner ur Volvo Construction Equipments produktprogram.

  Läs mer

Kontakt