Svenska Maskinmässan 2024

Varmt välkomna till Svenska Maskinmässan 2024. Enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats vid ett tillfälle.

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa som anordnas vartannat år, där alla utställare är medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna (ML). Här erbjuds kunder och leverantörer möjligheten att träffas för att göra affärer, dela erfarenheter och se det allra senaste inom branschen. Som besökare kan du prova maskiner, gräva, lasta och uppleva en arbetande maskinmässa på riktigt.

Utställare

Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i MaskinLeverantörerna.

Arrangör

Svenska Maskinmässan presenteras av branschorganisationen MaskinLeverantörerna i samråd med Maskinentreprenörerna. Arrangör är eventbolaget At Event Sweden AB.

Trygga affärer

För att kvalitetssäkra mässan är alla utställare medlemmar i MaskinLeverantörerna. Det ger besökarna de bästa förutsättningarna för att göra trygga affärer på plats.

Swecons monter

Mängder av stora och små nyheter presenteras i en blandning av stora maskiner och digitala tjänster för en lönsam verksamhet. Här kan du läsa om vad vi ställde ut i vår monter under Svenska Maskinmässan 2022. Läs mer

Om Svenska Maskinmässan 2024

Den enda mötesplatsen som samlar Sveriges alla maskinleverantörer på ett och samma ställe. Vill du se maskiner som aldrig tidigare visats upp på den svenska marknaden är Svenska Maskinmässan något för dig. Läs mer


Nyheter och pressmeddelanden


Swecons och Volvo CE:s mässdeltagande

 • Mässor och events

  Vi för samman våra kunder och anställda för att driva vår bransch framåt. Läs om de event och mässor som Swecon är delaktiga i - allt från lokala visningar till nationella mässor. 

  Läs mer

 • Svenska Maskinmässan

  Den enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats. Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa som anordnas vartannat år, där alla utställare är medlemmar i MaskinLeverantörerna.

  Läs mer

 • Borgeby Fältdagar

  Swecon finns på plats på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare. Den är lantbruksmässan i fält och mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.

  Läs mer

 • Load Up North

  Swecon räknar som vanligt med att ställa ut maskiner ur Volvos produktprogram på Load Up North. Mässan är en mötesplats för branschen, framtida investeringar och rekryteringar i en av landets just nu hetaste tillväxtregioner.

  Läs mer

Kontakt