Samarbeten med motorbanor

Swecon bygger hållbar motorsport

Swecon har sedan många år etablerade samarbeten med de stora aktörerna i svensk banracing och rallycross; Mantorp Park, Ring Knutstorp, Falkenbergs motorbana och Höljes motorstadion.

Vi har maskiner på plats vid både motorevents och vid den dagliga driften - allt för att underlätta för arrangören och banägaren med hjälp av hållbara lösningar. Sist men inte minst är det en bra plattform för att visa upp våra maskiner i arbete i en relevant miljö mot vår målgrupp.

Volvo hjullastare, grävmaskiner, dumprar, vältar och asfaltläggare - finns hos Swecon!


Swecons sponsring och samarbeten

 • Rallycross

  Volvo CE och Swecon är partner till det eldrivna rallycross-VM, CE Dealer Team och den svenska deltävlingen som körs i värmländska Höljes. 

  Mer information

 • Rally

  Swecon samarbetar med Rally Sweden under parollen "Rally Towards Zero". Rallyt är en deltävling i FIA World Rally Championship.

  Mer information

 • Banracing

  Swecon är officiell partner till STCC 2024 och supportar med Volvo hjullastare och hjulgrävare för underhåll och bärgning i det eldrivna mästerskapet.

  Mer information

 • Motorbanor

  Swecon är officiell maskinleverantör för flera olika svenska motorbanor och multianläggningar.

  Mer information

 • Enduro

  Swecon är partner till Gotland Grand National - en av världens största endurotävlingar. Tävlingen körs utanför Visby på Gotland.

  Mer information

 • Kulturevenemang

  Swecon samarbetar med flera olika arrangörer som strävar efter hållbara event, bland annat Sweden Rock Festival i Sölvesborg.

  Mer information

 • Eskilstuna United

  Tillsammans samlar vi talang och utvecklar proffs. Eskilstuna United och Swecon i samarbete för jämställdhet och fler kvinnor i anläggningsbranschen.

  Mer information

 • Mässor och events

  Vi för samman våra kunder och anställda för att driva vår bransch framåt. Läs om de event och mässor som Swecon är delaktiga i. 

  Mer information

Kontakt