Enduro och Gotland Grand National

Swecon fortsätter att stötta motorsport som jobbar för hållbara tävlingar med bland annat elektrifierade drivlinor eller biobränslen och som strävar mot genomförande av koldioxidneutrala evenemang.

Swecon står som värd för stationen för batteribyte för de förare som kör i den eldrivna klassen, samt bidrar med energieffektiva Volvomaskiner för etablering och genomförande av tävlingarna.

Redan nu längtar vi lite extra till Gotland Grand National 2.0, som blir premiär för den nya slingan när tävlingen för första gången körs i Hejdeby en bit utanför Visby den 24 - 26 oktober 2024. Vi ser fram mot att just du kan bli en utav de 3 000 deltagare som tar sig an denna enduroutmaning. Det spelar ingen roll vilken ålder eller nivå som du kör på.


Film från Gotland Grand National

 • Swecon på Gotland Grand National

  Swecon på Gotland Grand National

  Se filmen från när Swecon var på Gotland Grand National i oktober 2021.


Swecons sponsring och samarbeten

 • Rallycross

  Volvo CE och Swecon är partner till det eldrivna rallycross-VM, CE Dealer Team och den svenska deltävlingen som körs i värmländska Höljes. 

  Mer information

 • Rally

  Swecon samarbetar med Rally Sweden under parollen "Rally Towards Zero". Rallyt är en deltävling i FIA World Rally Championship.

  Mer information

 • Banracing

  Swecon är officiell partner till STCC 2024 och supportar med Volvo hjullastare och hjulgrävare för underhåll och bärgning i det eldrivna mästerskapet.

  Mer information

 • Motorbanor

  Swecon är officiell maskinleverantör för flera olika svenska motorbanor och multianläggningar.

  Mer information

 • Enduro

  Swecon är partner till Gotland Grand National - en av världens största endurotävlingar. Tävlingen körs utanför Visby på Gotland.

  Mer information

 • Kulturevenemang

  Swecon samarbetar med flera olika arrangörer som strävar efter hållbara event, bland annat Sweden Rock Festival i Sölvesborg.

  Mer information

 • Eskilstuna United

  Tillsammans samlar vi talang och utvecklar proffs. Eskilstuna United och Swecon i samarbete för jämställdhet och fler kvinnor i anläggningsbranschen.

  Mer information

 • Mässor och events

  Vi för samman våra kunder och anställda för att driva vår bransch framåt. Läs om de event och mässor som Swecon är delaktiga i. 

  Mer information

Kontakt