Appar

EMMA

Ligg steget före laddningsbehoven och se till att din Volvo elmaskin är klar att användas med den nya applikationen för hantering av elmaskiner. 

Kontakta oss

Om EMMA

EMMA (Electric Machine Management Application) är en applikation för hantering av elmaskiner som gör att kunderna på distans kan kontrollera laddningen och positionen för sina Volvo-elmaskiner samt få varningar var de än befinner sig, på sin smarttelefon, surfplatta och bärbara dator. 

 

 

EMMAS funktioner

Laddningsstatus

Oavsett var man befinner sig kan EMMA-användare snabbt se laddningsstatus, återstående batterinivå, uppskattat antal tillgängliga arbetstimmar samt geografisk plats för varje maskin. De kan även få varningar när batteriets laddning nått en viss nivå samt påminnelser om att ladda maskinen när den återstående energin sjunker under en förinställd nivå. Föraren kan exempelvis vilja kontrollera laddningsstatusen för sin maskin på lunchrasten och meddelas när laddningsnivån är tillräcklig för att jobbet ska kunna slutföras. Maskinparksansvariga kan under tiden använda EMMA från kontoret vid arbetsdagens slut för att planera laddning och nästa jobb.

 

Batterinivå 

Håll reda på den återstående batterinivån och den beräknade arbetstiden. Den informationen hjälper dig fatta väl underbyggda beslut för arbetsplanering baserat på maskintillgängligheten tills nästa laddning krävs. En laddningspåminnelse som meddelar när batterikapaciteten sjunkit under en nivå som du fördefinierat kan också ställas in.

Maskinens position 

Få visuellt en överblick över den geografiska positionen, batterinivån och laddningsstatusen för dina Volvo elmaskiner. Föraren kan exempelvis vilja kontrollera laddningsstatusen för sin maskin på lunchrasten och meddelas när laddningsnivån är tillräcklig för att jobbet ska kunna slutföras. Maskinparksansvariga kan under tiden använda EMMA från kontoret vid arbetsdagens slut för att planera laddning och nästa jobb.

 

EMMA-appen har utformats för att stödja optimal drift för Volvo CE:s samtliga fem elmaskiner. Även alla kommande tillskott till den ständigt växande portföljen av elmaskiner från Volvo.

Utforska EMMA

Få en översikt över vad du kan förvänta dig innan du registrerar dig, kolla in Volvos demo video.


Kom igång!

 

Har du en Volvo elmaskin men har inte provat EMMA än? Kontakta din återförsäljare som registrerar dig i EMMA.

Redan registrerad? Logga in i applikationen med dina inloggningsuppgifter.

Kontakta oss Logga in i EMMA

Mer om våra eldrivna maskiner

 • Vårt sortiment av eldrivna maskiner

  Få jobbet gjort med mindre buller, färre vibrationer och utan avgaser. 

  Läs mer

 • Klimatpremien

  Missa inte klimatpremien när du ställer om till eldrift.

  Läs mer

 • Nyfiken på eldrivna anläggningsmaskiner?

  Läs om hur eldrivna maskiner fungerar i vår FAQ.